NLP Alapképzés

Az NLP Alapképzés 10 hétvégéből áll, a klasszikus NLP Practitioner képzések tematikáját követi, amit mi három részre bontottunk:

 1. Bevezető az NLP-be (1. hétvége)
 2. NLP AlapokAlapja (2-5. hétvége)
 3. HaladóNLP (6-10. hétvége)

Az NLP Alapképzés sikeres elvégzése nemzetközileg elismert NLP-művelői (NLP-Practitioner) oklevélre jogosít.

A 2020-2021-as NLP Alapképzés első hétvégéje szeptember 26-27-án lesz és 2021. május 15-16 az utolsó, minden hónapban egy hétvégét vesz igénybe. A pontos időpontokért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot. A tanfolyam megkezdésének előfeltétele a kétnapos Bevezető az NLP-be  elvégézése.

Én már elvégeztem…

“Az NLP Alapképzés 10 hétvégéje alatt olyan gyakorlatokat tehetsz magadévá, amitől egyszerre csak azt veszed észre, hogy egyre határozottabban fogsz haladni célod felé, könnyedén, lazán, energiával telten. Megváltozik kommunikációd, mintha az emberek is változnának körülötted, pedig nem, Te vagy a pozitív változás. És miután kapcsolatban vagyunk, a másik nem tudja nem észlelni ezt a változást…”

Apropóóó, változás! Nézd csak, ilyen voltam szeptemberben, aztán elvégeztem a 160 órás NLP Alapképzést, és ilyen lettem május végére. 🙂 Következő szeptemberben pedig folytattam az NLP Mesterképzéssel, mert csak a változás állandó!

Szilágyi Csaba
tsaba123@freemail.hu

AlapokAlapja

Tematika

 • Nyelvi minták: Meta-modell, Milton-modell

  Gondoltál már arra, hogy milyen jó is lenne pontosabban tudni, hogy mi jár a másik ember fejében? Érdekes lenne megismerni a másikat egy sokkal mélyebb szinten, mik azok a tudattalan mozgatórugói, amik meghatározzák viselkedését, kommunikációját? A Meta-modell kérdések segítségével gyorsan és hatékonyan tudunk információt gyűjteni. Pontosíthatjuk a másik személy által közölt üzenetet, és akár tágíthatjuk látószögét is, amin keresztül tekint a világra és alakítja ki saját térképét. Előbb utóbb azt vesszük észre, milyen kellemes beszélgetőpartnerek vagyunk. Pedig „csak” kérdezünk, és figyelünk, kapcsolódunk a másikhoz… A Milton-modell a befolyásolás művészete, segítségével művészi általánosságban beszélve hatunk a másik emberre. De nem csak a másikra hathatunk, hanem közvetlen kapcsolatba kerülhetünk tudattalan elménk erőforrásaival, és felhasználjuk azokat saját céljaink eléréséhez.
 • Rögzítéses és életfonal-gyakorlatok

  Mit szólnál hozzá, ha lenne rajtad egy gomb, amit ha megnyomsz, akkor elöntene a „bátorság” érzése? Mit szólnál, ha egy kellemetlen helyzet, amibe folyton, újra meg újra belekerülsz, átalakulhatna egy örömteli élménnyé, mi több, még támogatna is abban, hogy az újabb helyzeteket kedved szerint megoldjad? Az egyik NLP alapfeltevése azt mondja: Az alkotott élmények éppúgy befolyásolnak, mint a megtörténtek.
 • Elérhető célok kitűzésének módszere

  Talán töprengtél már azon, hogy vannak ugyan céljaid, de valamiért mégsem éred el őket? Hogy dolgozol ugyan egy célodért, de mintha minden energiád lemerítenéd, mire eléred. Van egyáltalán célod? Az NLP célkitűzés módszere segít a céljaidat úgy megformálni, hogy azokat lazán, könnyedén elérd, és a végeredmény egy csodálatos érzés legyen! A célkitűzésnek, és minden más NLP-s gyakorlatnak, mely jelentősebb változást eredményezhet a viselkedésedben, fontos része a várható eredmény ökológiai vizsgálata, azaz a változás környezetedre gyakorolt hatásainak vizsgálata is.Mivel minden mindennel kapcsolatban van, ezért a változásod (amit Te szeretnél) hat rád, gondolkodásodra, viselkedésedre, és kihat a környezetedre, a veled kapcsolatban álló személyekre. Fontos, hogy ez a változás mindenki (beleértve a saját Énedet is) számára elfogadható és örömteli legyen. Legfőképpen Te legyél képes kezelni a változás következményeit. Az ökológiai vizsgálatot ezért is nevezzük a következmények vizsgálatának.
 • Érzékszerveink élesítése

  Érzékelésünk élesítésével még finomabb megkülönböztetésekre leszünk képesek. Megtanuljuk, hogy hogyan lehet a másik személlyel megteremteni azt a közös hullámhosszt, amivel „rokonszenvet” érezhet a másik irántunk. Mi pedig teljesen nyitottak és ráhangoltak lehetünk a másik személy élményvilágára. Megtanuljuk, milyen az, amikor egy semleges pozícióból (megfigyelői helyzetből) szemlélünk egy szituációt, és benne saját magunkat.
 • Metaforák

  Voltál már úgy, hogy olvastál egy mesét a gyermekednek, (vagy emlékszel még talán, hogy neked olvastak egy mesét) és elmúlt a gyerekednek egy bizonyos félelme, vagy valamihez megváltozott a hozzáállásod? A mesék, történetek a metaforák legszebb formái, melyek közvetlenül a tudattalanunkra hatnak. További metaforák, e kollektív, tudattalan tartalmak használatának számos lehetőségével ismerkedhetünk meg a képzésen.
 • Szubmodalitások

  Élményeinket a megjelenítő rendszerünkön keresztül (képek-hangok-érzések, ezek a modalitások) alkotjuk és ezeken keresztül is tudjuk felidézni a korábbi élményeinket. A szubmodalitások (a képek, hangok és érzések minőségi jellemzői) átrajzolásával kellemetlen élményeket hasznossá alakítunk. Hunyd le a szemed, idézz fel és állóképként jeleníts meg egy enyhén kellemetlen élményedet! Milyen színű a kép, vagy milyen hangot hallasz? Most távolítsd el a képet magadtól, vagy halkítsd le a bántó hangot. Akár egy kellemesebb színárnyalatot is alkalmazhatsz a képen… Adj hozzá valami kellemes háttérzenét…
  Hogy tetszik? Tovább színezheted, ha kedved tartja. Holnap idézd fel megint ezt az élményt, és figyeld, mit tapasztalsz?

HaladóNLP

Tematika

 • További Miltoni nyelvi minták megismerése

  A Milton-modell a befolyásolás művészete, segítségével művészi általánosságban beszélve hatunk a másik emberre. De nem csak a másikra hathatunk, hanem közvetlen kapcsolatba kerülhetünk tudattalan elménk erőforrásaival, és felhasználjuk azokat saját céljaink eléréséhez.
  • A múlt átértékelése (Change personal history)

   Ezzel a gyakorlattal átalakíthatod egy múltbeli kellemetlen élményed, amely újra meg újra felbukkan. Az életfonaladon megkeresed a legkorábbi időpontot, amikor ezt az élményt átélted, beleviszel olyan hasznos erőforrásokat, amelyekkel átértékeled az élményhez való viszonyod.Vegyünk egy példát: valaki fél a lépcsőzéstől, mert mindig megbotlik. Ami persze bekövetkezik, mert másra sem tud gondolni, hogy „jaj, mindjárt megbotlom”. Persze megbotlik, és utána dühösnek, frusztráltnak érzi magát. A gyakorlatot elvégezve, továbbra sincs kizárva, hogy megbotlik a lépcsőn, de elmúlhat a félelme a lépcsőzéstől, a lépcsőnél már lehet, eszébe sem jut, hogy „jaj megbotlom”. És persze simán, lazán felmegy rajta (mert a figyelme nem azon van, hogy „megbotlik”). Ha netán megbotlik, nevet egyet rajta, hogy „na már megint”, legyint egyet, majd megy tovább…

  • Mentoros életfonal (Robert Dilts)

   Kiváló gyakorlat arra, hogy több szemszögből megvizsgáljunk, körbejárjunk egy helyzetet  Ez lehet egy konfliktus, egy döntési helyzet, vagy bármilyen élethelyzet, amelyben nem rendelkezünk elegendő információval, erőforrással.  Mivel már megtanultuk korábban, hogyan kerüljünk „megfigyelői helyzetbe”, így könnyedén körbe tudjuk járni a „jelen” helyzetben levő Énünket. A cél elsősorban az információszerzés, melynek birtokában több választási lehetőségünk lesz az adott helyzetben.
 • Harmóniateremtés - egy emberen belül és több ember között

  Megtanuljuk, hogyan is kapcsolódhatunk a másikhoz, a másik megjelenítő rendszeréhez, különféle logikai síkokon, az aprólékosságtól kezdve a nagy általánosságig.
  Amikor egy részünkben belső feszültség keletkezik, akkor az a részünk, ami ezt a feszültséget kelti, valamit üzenni akar számunkra. Mi ezt feszültségnek érezzük, de van ennek a részünknek egy magasabb, egy fontosabb, egy nemesebb célja, amit most úgy jelez, hogy feszültséget kelt, ha ezt a magasabb célt (belső értéket) sérülni látja. Amikor megértjük ezt a magasabb célt, akkor – gyakorlatok segítségével – találhatunk más megoldásokat is arra, hogy ezt a „nemesebb” célt ugyanúgy elérhesse, vagy a magasabb érték fontossága megmaradhasson, és közben teljesen lazák maradhatunk, és még a tudatos célunkat is elérjük!
 • Ellentmondó üzenetek kezelése

  Kommunikációs gyakorlatok ilyen és hasonló helyzetek feloldására, a „nyúl kiugrasztására” : beszélgetsz pároddal, elmondja, hogy mennyire tetszik neki az új frizurád vagy az új nyakkendőd, de közben minden más „csatornán” ordít, hogy egyáltalán nem tetszik neki.
 • Haladó célkitűzés

  A célkitűzéseink finomítását szolgáló gyakorlatok párban folynak. A kérdező kalauz minden érzékszervével arra figyel, hogy célkitűzésed lebontásában hol vannak ellentmondások, kihagyások, vagy általánosítások. Alkalmazzuk a meta modelleknél tanult kérdezési technikákat.
  A gyakorlat végére kiderül milyen erőforrásokra is van szükségünk még a célunk eléréséhez, amit akár egy korábban tanult gyakorlattal megtámogathatjuk, rögzíthetjük, majd beépíthetjük az életfonalunkba.
 • Bevezető a gondolkodási stratégiákba

  Nagyon érdekes felfedezni azt a folyamatot, hogy például, hogyan vásárolok egy új mobiltelefont. Vagy egy új ruhát. Talán észre sem vetted még, hogy talán ugyanaz játszódik le benned mindkét esetben. Mi az, amit még a ruhavásárlás mintájára csinálsz? Vagy egy másik példa: Hogyan tanulok? Hogyan idézem fel, hogy egy szót hogyan írok le helyesen?
 • Átfogó NLP modellek

  Ezen elméletek nagyon jól összefoglalják a gyakorlatokat és azok elméleti hátterét.
 • Szubmodalitásos gyakorlatok: Süttyölés

  Egy szokás (rendszeres viselkedés) megváltoztatására és egy új képességre való felváltásra irányuló gyakorlat, mely többek között gyors fóbia megszüntetésre is alkalmas.

  „Volt egy fóbiám. Elfogott az undor a darált húsra. Persze tudtam a forrását, de nem tudtam vele mit kezdeni. Aztán megcsináltam a gyakorlatot. Még ma is imádom a darált húsos ételeket. Hmm, egy jó kis bolognai spagetti…”

 • Záróhétvége

  Henrik Lell kidolgozott egy programot, amelyben mesterien ötvözi a kineziológia és az NLP módszereit. Ebből a sajátos technikából kapunk ízelítőt. Az módszer lényege a korlátozó hiedelmeink megtalálása és  átformálása. A korlátozó hiedelmeink kialakulhatnak már kora gyerekkorban, sőt már egész csecsemőkorban. Ezek a hiedelmek aztán beépülnek a tudattalanba, és onnan fejtik ki aztán egész életünkben „áldásos” hatásukat…

Ha a  képzés9 hónapja még beláthatatlannak tűnik Számodra, érdemes tudnod, hogy az AlapokAlapja részegység elvégzése után, a HaladóNLP részegység megkezdése előtt lehetőséged van a képzés megszakítására és egy következő kurzuson történő folytatására.

Az alapképzés után a Mesterképzésen folytathatod NLP-s tanulmányaidat.

Ide kattintva olvashatsz arról, hogy hogyan is történik nálunk egy NLP képzési alkalom.

Olvasd el azok visszajelzéseit, akik már elvégezték az alapképzést!

 

Legyél jól informált!

Ha szívesen kapnál tájékoztatást a következő induló tréningjeinkről, az NLP képzésekről, iratkozz fel itt a hírlevelünkre!

Az email címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket.


Részvételi feltételek

Az NLP Akadémia által ajánlott képzések lehetnek nyíltak vagy zártkörűek.

Ki jelentkezhet?
A nyílt képzésekre felnőtt magyar vagy a magyar nyelvet megfelelő szinten értő és beszélő külföldi állampolgár jelentkezhet. Igény szerint angol nyelvű képzéseket is tartunk.
A képzésekről az NLP Akadémia honlapján lehet tájékozódni. A tanfolyamok résztvevőivel felnőttképzési szerződést kötünk, melyhez az adatokat a fenti adatlapon kell megadni.

Hogyan jelentkezhetek?
A különböző képzésekre jelentkezhetsz a honlapon vagy e-mailben is. Ha az elérhető tájékoztatás nem nyújt elegendő információt, kérjük, keresd meg munkatársunkat, aki készséggel áll rendelkezésre.
A jelentkezési és a fizetési határidők betartása nagyon fontos a helyszínek szervezése és a tanfolyami helyed biztosítása miatt. Az NLP Akadémia fenntartja magának a helyszínváltoztatás jogát.

Hogyan fizetem a részvételi díjat?
A részvételi díj befizetése átutalással történik. Az átutalási információkat az NLP Akadémia munkatársa a felnőttképzési szerződés tervezetével együtt küldi meg. A befizetési határidő elteltével, egyéb megállapodás hiányában, a jelentkező helye nem biztosított.
A tanfolyamok időtartamától függően határozzuk meg a hiányzási lehetőségeket. A két- háromnapos képzésekről nem lehet hiányozni. Hiányzás esetén a részvételi díjat nem térítjük vissza. A résztvevő másik csoporthoz való csatlakozással tudja pótolni a kihagyott napot.

Lemondhatom-e a képzést?
A jelentkezési határidő elteltével és a teljes részvételi díj befizetését követően a képzés lemondási feltételei a következők: a képzés kezdő időpontja előtt 1 héttel a részvételi díj 50%-a visszafizethető, a képzés kezdő időpontja előtt 3 nappal 20%, ezt követően visszafizetés nem áll módunkban. Külön megállapodásban születhet döntés a befizetett díj egy későbbi tanfolyamon való felhasználásáról.

Az oktatás módja
A tréner a résztvevők segítségével bemutatja a módszereket. Nem helyzetjátékokról van szó, a résztvevők valódi problémákkal, igazi célokkal dolgoznak. A bemutatót követően a résztvevők kérdéseket tehetnek fel azzal kapcsolatban, hogy mit élt át a résztvevő a gyakorlat közben és a trénernek is, aki elmagyarázza a módszer lényegét, a gyakorlat lépéseit és felhívja a figyelmet az esetleges nehézségekre. A résztvevők 2 vagy 3 fős kiscsoportokban tapasztalt coachok támogatásával megcsinálják a gyakorlatot.

A résztvevők visszajelzést kapnak, megosztják élményeiket a csoporttal és ismételten kérdéseket tehetnek fel. Megbeszélik a módszer gyakorlati alkalmazását, hol, mikor érdemes használni.

Felnőttképzési nyilvántartási szám
B/2020/004163

Adatvédelmi tájékoztató

 

Az NLP AkadémiaKft. tájékoztatja ezen az oldalon érdeklődőket és a regisztrálókat az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogairól és azok gyakorlásának módjáról.

 

1.    Az adatkezelő személyének azonosítása

Név: NLP Akadémia Kft.
Székhely: 1094 Budapest, Tűzoltó utca 13. fszt. 1.
Adószám: 14897784-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-925063
E-mail: info@nlpakademia.hu
Telefon: +36-(30)-919-8280
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-65098/2013

 

2.    A tájékoztató célja, hatálya

A tájékoztató célja, hogy bemutassa az NLP Akadémia Kft. által alkalmazott adatkezelést, a követett adatbiztonsági szempontokat. Hatálya az 1. pontban bemutatott adatkezelőre, honlapja látogatóira valamint tanfolyamain, tréningjein és rendezvényein résztvevő személyekre terjed ki.

 

3.    Egyes adatkezelések

 

3.1 Regisztráció hírlevél küldéséhez

3.1.1 Adatkezelés célja

A regisztráció célja, hogy a honlap látogatója – saját kezdeményezése alapján –tájékoztatásokat, ajánlatokat kaphasson az NLP Akadémia Kft. tanfolyamairól, tréningjeiről és rendezvényeiről.

3.1.2 Kezelt adatok köre, célja

A regisztráció során az oldal látogatóinak meg kell adniuk a következő adatot:
- E-mail cím
Az e-mail cím a tájékoztató megadásához szükséges és elégséges.

3.1.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja az nlpakademia.hu oldalakon érdeklődő előzetes hozzájárulása.

3.1.4 Érintettek köre

Érintettek azok a személyek, akik – saját kezdeményezésük alapján – azonosíthatóvá kívánnak válni a 3.1.1 pontban rögzített célból.

3.1.5 Adatkezelés időtartama

Az adatkezelés a hírlevélről való leiratkozásig történik. A leiratkozás a hírlevélben található „Leiratkozás” gomb vagy link megnyomásával lehetséges. Emellett lehetőség van e-mailben is kérni a regisztráció törlését, melyet 3 munkanapon belül teljesítünk. A képzési rendszerünk 3.4 pont szerinti ügyfél adatbázisában történő adatkezeléshez az érintettektől külön erre szolgáló hozzájárulást kérünk.

 

3.2 Regisztráció rendezvényeinken való részvételre

3.2.1 Adatkezelés célja

Rendezvények (nyílt estek, konferenciák, szemináriumok) szervezése, lebonyolítása.

3.2.2 Kezelt adatok köre, célja

- név
- e-mail cím

A fenti adatok közül – a várható létszám ismeretén túl - a név a jelentkező azonosításához, az e-mail cím pedig a kapcsolattartáshoz szükséges és elégséges.

3.2.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja az nlpakademia.hu oldalain keresztül a rendezvényekre jelentkezők előzetes hozzájárulása.

3.2.4 Érintettek köre

Érintettek azok a személyek, akik az nlpakademia.hu oldalain keresztül jelentkezővé válnak.

3.2.5 Adatkezelés időtartama

A rendezvények lebonyolítása után az adatokat – a cél megvalósulására tekintettel – töröljük. Ettől függetlenül a jelentkezők bármikor e-mailben kérhetik a regisztrációjuk törlését, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk. A képzési rendszerünk 3.4 pont szerinti ügyfél adatbázisában történő adatkezeléshez az érintettektől külön erre szolgáló hozzájárulást kérünk.

 

3.3 NLP tanfolyamra vagy tréningekre jelentkezés

3.3.1 Az adatkezelés célja

Részvétel biztosítása az NLP Akadémia Kft. által meghirdetett tanfolyamokon, tréningeken.

3.3.2 A kezelt adatok köre, célja

- név
- e-mail cím
- telefonszám
- születési hely és év
- lakó- és tartózkodási hely irányítószáma
- állampolgárság
- iskolai végzettség
- foglalkozás

A fentiek közül a név az azonosításhoz, az e-mail cím és a telefonszám a kapcsolattartáshoz, a lakóhely irányítószáma, a születési hely és év, az állampolgárság, az iskolai végzettség és a foglalkozás a törvény által előírt statisztikai adatszolgáltatáshoz szükséges. Az adatszolgáltatási kötelezettség kizárólag a tanfolyami résztvevőkre vonatkozik.

3.3.3 Jogalap

Az adatkezelés alapja az NLP Akadémia Kft. tanfolyamaira, tréningjeire jelentkezők önkéntes hozzájárulása.

3.3.4 Érintettek köre

Érintettek azok a természetes személyek, akik az NLP Akadémia Kft. tanfolyamaira, tréningjeire jelentkeznek.

3.3.5 Adatkezelés időtartama

Az adatokat ebben a körben a tanfolyam, tréning lebonyolítása után 5 évig tároljuk. Ettől függetlenül a jelentkezők bármikor e-mailben kérhetik a regisztrációjuk törlését, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk. A képzési rendszerük 3.4 pont szerinti ügyfél adatbázisában történő adatkezeléshez az érintettektől külön erre szolgáló hozzájárulást kérünk.

 

3.4 Ügyfél adatbázis (címlista)

3.4.1 Az adatkezelés célja

Az ügyfél adatbázisunk az NLP Akadémia Kft. tevékenysége iránt érdeklődők, a tanfolyamokon, tréningeken, rendezvényeken részt vevők adatainak nyilvántartása.

3.4.2 A kezelt adatok köre, célja

ADAT                                                                                         ADATKEZELÉSI CÉL

- név                                                                                                   azonosítás
- e-mail cím                                                                                      kapcsolattartás
- telefonszám                                                                                  kapcsolattartás
- elkezdett, befejezett tanfolyamok                                     előmenetel nyilvántartása

3.4.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja az érintettek hozzájárulása, a statisztikai adatok tekintetében pedig jogszabályi előírás.

3.4.4 Érintettek köre

Érintettek azok a természetes személyek, akik akár a honlapon, akár a tanfolyamainkon előzetes tájékoztatás alapján kifejezetten hozzájárulnak adataiknak az ügyfél adatbázisban történő adatkezeléséhez.

3.4.5 Adatkezelés időtartama

Az adatokat 5 év után töröljük. Ettől függetlenül a jelentkezők bármikor e-mailben kérhetik adataik törlését az ügyfél nyilvántartásunkból, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk.

 

4.    Érintettek jogai és joggyakorlás

Az érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni az NLP Akadémia Kft. által kezelt személyes adatairól, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését.

Az NLP Akadémia Kft. az ügyfél kérésére további tájékoztatást ad az ügyfélre vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Az NLP Akadémia Kft. a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban a megadott e-mail címre küldi el a kért tájékoztatást.

A regisztráció törlését az ügyfelek a „kapcsolat” menüponton keresztül, vagy az info@nlpakademia.hu e-mail címre küldött levélben kérhetik. A kérelmet a lehető legrövidebb idő alatt, de legfeljebb 15 napon belül teljesítjük.

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postacím: 1530 Budapest, pf. 5., telefon + 36 1 391 1400, fax: + 36 1 391 1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu ).

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. A pert az érintett – választása szerint - a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes bíróság előtt is megindíthatja.

 

5.    Adatfeldolgozás, adattovábbítás

Az adatokat elsődlegesen az NLP Akadémia Kft. belső munkatársai jogosultak megismerni, harmadik személyek részére nem adják át és nem teszik közzé.

Az informatikai rendszer üzemeltetése körében az NLP Akadémia Kft. adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető) vesz igénybe.

Az adatfeldolgozók:

                NÉV                                                      CÍM                                                      TEVÉKENYSÉG

NETSOFT&HR BT              1131 Bp. Reitter Ferenc utca 108. 2.em.3.            rendszergazdai tevékenység
Szilvási Gabriella E.V         2131 Göd, Palczer János utca 3.                              szerződéses partner

 

Az NLP Akadémia Kft. informatikai rendszere a weboldal használatával a látogatók felhasználói szokásáról és aktivitásáról adatokat gyűjthet. Ezen adatok nem kapcsolhatók össze a látogatók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal. Ezen adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, nem tartalmaznak olyan személyes adatokat, amelyekből a látogató személye kideríthető lenne.

Minden olyan esetben, ha az NLP Akadémia Kft. az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni a szolgáltatott adatokat, erről ügyfeleit tájékoztatja, és egyben megkéri előzetes hozzájárulásukat. Kizárólag az ügyfél előzetes hozzájárulásának birtokában használhatjuk fel az ügyfél adatait eltérő célra. Az ügyfél számára biztosítjuk a kért felhasználás elleni tiltakozás lehetőségét.

6.    Adatbiztonságról

Az NLP Akadémia Kft., illetve tevékenységi körében az adatfeldolgozó minden esetben gondoskodnak az adatok biztonságáról. Megteszünk minden olyan technikai és szervezési intézkedést, melyek az adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. A törvényi előírásoknak megfelelően megfelelő intézkedéseket tettünk az adatok védelmére, így különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

 

7.    Egyebek, záró rendelkezések

A rendszer a weboldalon tett látogatások alkalmával néhány cookie-t küld a látogató számítógépére, amelyek révén annak böngészője egyedileg azonosíthatóvá válik.
Ezen cookie-k felhasználása a következő: A böngésző programok ezen cookie-k segítségével tárolják, az NLP Akadémia Kft. webhelyén tett látogatásait, a weboldalon történt tevékenységek állapotait az oldal működése illetve a felhasználói élmény fokozása érdekében.

 

Alkalmazott cookie-k (sütik): 

- felhasználó (oldal látogató) által rögzített adatokat tároló sütik

- felhasználóközpontú munkamenet-sütik

- multimédia-lejátszó munkamenet-sütik

- a felhasználói felület testre szabását segítő munkamenet-sütik

 

A felhasználók az internetes böngészők adatvédelmi beállításainál kapcsolhatják ki és be a cookie kezelést. A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció tájékoztatást nyújt a cookie-k tiltásával vagy kikapcsolásával kapcsolatosan.

A weboldalon található, más által üzemeltetett oldalakra navigáló linkekre kattintva a látogató a weboldalt elhagyja, átlép a hivatkozott oldalakra, és adatainak kezelése attól fogva azon oldal tulajdonosa által történik. (A folyamat a böngészőprogram címsorában kísérhető figyelemmel.)
A más oldalon megadott személyes adatok, vagy más oldalak üzemeltetői rendszerében képződő, vagy a mások által gyűjtött technikai adatok kezeléséért az NLP Akadémia Kft. felelősséget nem vállal.

Amennyiben a látogató szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg annak írásos hozzájárulása nélkül, és a weboldal használata során azzal bármilyen módon kárt okozott vagy visszaél, az NLP Akadémia Kft. jogosult a látogatóval szembeni kártérítés érvényesítésére. Az NLP Akadémia Kft. ilyen esetben minden tőle telhető tájékoztatást és segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

 

8. A tájékoztatóban használt fogalmak

Látogató az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. honlapját bármely okból felkeresi.

Érdeklődő az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. honlapján meghirdetett programokkal kapcsolatban információt kér, aki az oldalon lehetővé tett formában a kapcsolatot felvette.

Jelentkező  az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. oldalán meghirdetett  bármely tréningre az ott megadott módon jelentkezett.

Tanfolyami résztvevő az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. felnőttképzési szerződését aláírta.