Ny√≠lt Est: I-ūüĎÄ Coaching, Karizmatikus Kommunik√°ci√≥, NLP k√©pz√©sek

K√∂vetkezŇĎ ny√≠lt est√ľnk 2018. √°prilis 18-√°n, szerd√°n ker√ľl megrendez√©sre, fŇĎ t√©m√°ja a, I-ūüĎÄ Coaching workshop, a¬†Karizmatikus Kommunik√°ci√≥ tr√©ning√ľnk, valamint az NLP k√©pz√©s√ľnk lesznek. A program sor√°n megh√≠vott kor√°bbi r√©sztvevŇĎinktŇĎl k√©rdezhetsz, illetve elmes√©lik az √©lm√©nyeiket, milyen v√°ltoz√°s t√∂rt√©nt az √©let√ľkben a tr√©ningek elv√©gz√©se ut√°n.

A program sor√°n sz√≥ lesz az NLP k√©pz√©seinkrŇĎl: 2 napos NLP BevezetŇĎ h√©tv√©g√©rŇĎl, illetve az alap- √©s mester tanfolyamokr√≥l is k√©rdezhetsz.

Az este sor√°n egy c√©lkitŇĪz√©s bemutat√≥ gyakorlattal is k√∂zelebb ker√ľlhetsz az NLP-hez.

A programról:

2018. √°prilis 18., szerda, 18.00-20.30
Eötvös 10 Kulturális színtér
VI. Eötvös utca 10.

Bel√©p√©s: ingyenes √©s regisztr√°ci√≥hoz k√∂t√∂tt. K√©rj√ľk a lenti regisztr√°ci√≥s ŇĪrlapot t√∂ltsd ki!

A Ny√≠lt Est r√©sztvevŇĎi k√∂z√∂tt √©rt√©kes aj√°nd√©kokat sorsolunk ki, fŇĎnyerem√©ny egy ingyenes 2 napos NLP bevezetŇĎ tr√©ning r√©szv√©tel (r√©szletek a Ny√≠lt Esten).

I-ūüĎÄ Coaching Workshopr√≥l itt olvashatsz bŇĎvebben >>>

A Karizmatikus Kommunik√°ci√≥ tr√©ningrŇĎl itt olvashatsz bŇĎvebben >>>

Tov√°bbi NLP k√©pz√©seinkrŇĎl itt olvashatsz bŇĎvebben >>>

Regisztráció a Nyílt Estre

 

Részvételi feltételek

Az NLP Akad√©mia √°ltal aj√°nlott k√©pz√©sek lehetnek ny√≠ltak vagy z√°rtk√∂rŇĪek.

Ki jelentkezhet?
A ny√≠lt k√©pz√©sekre felnŇĎtt magyar vagy a magyar nyelvet megfelelŇĎ szinten √©rtŇĎ √©s besz√©lŇĎ k√ľlf√∂ldi √°llampolg√°r jelentkezhet. Ig√©ny szerint angol nyelvŇĪ k√©pz√©seket is tartunk.
A k√©pz√©sekrŇĎl az NLP Akad√©mia honlapj√°n lehet t√°j√©koz√≥dni. A tanfolyamok r√©sztvevŇĎivel felnŇĎttk√©pz√©si szerzŇĎd√©st k√∂t√ľnk, melyhez az adatokat a fenti adatlapon kell megadni.

Hogyan jelentkezhetek?
A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ k√©pz√©sekre jelentkezhetsz a honlapon vagy e-mailben is. Ha az el√©rhetŇĎ t√°j√©koztat√°s nem ny√ļjt elegendŇĎ inform√°ci√≥t, k√©rj√ľk, keresd meg munkat√°rsunkat, aki k√©szs√©ggel √°ll rendelkez√©sre.
A jelentkez√©si √©s a fizet√©si hat√°ridŇĎk betart√°sa nagyon fontos a helysz√≠nek szervez√©se √©s a tanfolyami helyed biztos√≠t√°sa miatt. Az NLP Akad√©mia fenntartja mag√°nak a helysz√≠nv√°ltoztat√°s jog√°t.

Hogyan fizetem a részvételi díjat?
A r√©szv√©teli d√≠j befizet√©se √°tutal√°ssal t√∂rt√©nik.¬†Az √°tutal√°si inform√°ci√≥kat az NLP Akad√©mia munkat√°rsa a felnŇĎttk√©pz√©si szerzŇĎd√©s tervezet√©vel egy√ľtt k√ľldi meg. A befizet√©si hat√°ridŇĎ eltelt√©vel, egy√©b meg√°llapod√°s hi√°ny√°ban, a jelentkezŇĎ helye nem biztos√≠tott.
A tanfolyamok idŇĎtartam√°t√≥l f√ľggŇĎen hat√°rozzuk meg a hi√°nyz√°si lehetŇĎs√©geket. A k√©t- h√°romnapos k√©pz√©sekrŇĎl nem lehet hi√°nyozni. Hi√°nyz√°s eset√©n a r√©szv√©teli d√≠jat nem t√©r√≠tj√ľk vissza. A r√©sztvevŇĎ m√°sik csoporthoz val√≥ csatlakoz√°ssal tudja p√≥tolni a kihagyott napot.

Lemondhatom-e a képzést?
A jelentkez√©si hat√°ridŇĎ eltelt√©vel √©s a teljes r√©szv√©teli d√≠j befizet√©s√©t k√∂vetŇĎen a k√©pz√©s lemond√°si felt√©telei a k√∂vetkezŇĎk: a k√©pz√©s kezdŇĎ idŇĎpontja elŇĎtt 1 h√©ttel a r√©szv√©teli d√≠j 50%-a visszafizethetŇĎ, a k√©pz√©s kezdŇĎ idŇĎpontja elŇĎtt 3 nappal 20%, ezt k√∂vetŇĎen visszafizet√©s nem √°ll m√≥dunkban. K√ľl√∂n meg√°llapod√°sban sz√ľlethet d√∂nt√©s a befizetett d√≠j egy k√©sŇĎbbi tanfolyamon val√≥ felhaszn√°l√°s√°r√≥l.

Az oktatás módja
A tr√©ner a r√©sztvevŇĎk seg√≠ts√©g√©vel bemutatja a m√≥dszereket. Nem helyzetj√°t√©kokr√≥l van sz√≥, a r√©sztvevŇĎk val√≥di probl√©m√°kkal, igazi c√©lokkal dolgoznak. A bemutat√≥t k√∂vetŇĎen a r√©sztvevŇĎk k√©rd√©seket tehetnek fel azzal kapcsolatban, hogy mit √©lt √°t a r√©sztvevŇĎ a gyakorlat k√∂zben √©s a tr√©nernek is, aki elmagyar√°zza a m√≥dszer l√©nyeg√©t, a gyakorlat l√©p√©seit √©s felh√≠vja a figyelmet az esetleges neh√©zs√©gekre. A r√©sztvevŇĎk 2 vagy 3 fŇĎs kiscsoportokban tapasztalt coachok t√°mogat√°s√°val megcsin√°lj√°k a gyakorlatot.

A r√©sztvevŇĎk visszajelz√©st kapnak, megosztj√°k √©lm√©nyeiket a csoporttal √©s ism√©telten k√©rd√©seket tehetnek fel. Megbesz√©lik a m√≥dszer gyakorlati alkalmaz√°s√°t, hol, mikor √©rdemes haszn√°lni.

FelnŇĎttk√©pz√©si nyilv√°ntart√°si sz√°m
B/2020/004163

Adatvédelmi tájékoztató

 

Az NLP Akad√©miaKft. t√°j√©koztatja ezen az oldalon √©rdeklŇĎdŇĎket √©s a regisztr√°l√≥kat az √°ltala kezelt szem√©lyes adatokr√≥l, a szem√©lyes adatok kezel√©s√©vel kapcsolatos gyakorlat√°r√≥l, a szem√©lyes adatok v√©delme √©rdek√©ben tett szervez√©si √©s technikai int√©zked√©seirŇĎl, valamint az √©rintettek jogair√≥l √©s azok gyakorl√°s√°nak m√≥dj√°r√≥l.

 

1.¬†¬†¬† Az adatkezelŇĎ szem√©ly√©nek azonos√≠t√°sa

Név: NLP Akadémia Kft.
Sz√©khely: 1094 Budapest, TŇĪzolt√≥ utca 13. fszt. 1.
Adószám: 14897784-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-925063
E-mail: info@nlpakademia.hu
Telefon: +36-(30)-919-8280
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-65098/2013

 

2.    A tájékoztató célja, hatálya

A t√°j√©koztat√≥ c√©lja, hogy bemutassa az NLP Akad√©mia Kft. √°ltal alkalmazott adatkezel√©st, a k√∂vetett adatbiztons√°gi szempontokat. Hat√°lya az 1. pontban bemutatott adatkezelŇĎre, honlapja l√°togat√≥ira valamint tanfolyamain, tr√©ningjein √©s rendezv√©nyein r√©sztvevŇĎ szem√©lyekre terjed ki.

 

3.    Egyes adatkezelések

 

3.1 Regisztr√°ci√≥ h√≠rlev√©l k√ľld√©s√©hez

3.1.1 Adatkezelés célja

A regisztr√°ci√≥ c√©lja, hogy a honlap l√°togat√≥ja ‚Äď saj√°t kezdem√©nyez√©se alapj√°n ‚Äďt√°j√©koztat√°sokat, aj√°nlatokat kaphasson az NLP Akad√©mia Kft. tanfolyamair√≥l, tr√©ningjeirŇĎl √©s rendezv√©nyeirŇĎl.

3.1.2 Kezelt adatok köre, célja

A regisztr√°ci√≥ sor√°n az oldal l√°togat√≥inak meg kell adniuk a k√∂vetkezŇĎ adatot:
- E-mail cím
Az e-mail c√≠m a t√°j√©koztat√≥ megad√°s√°hoz sz√ľks√©ges √©s el√©gs√©ges.

3.1.3 Jogalap

Az adatkezel√©s jogalapja az nlpakademia.hu¬†oldalakon √©rdeklŇĎdŇĎ elŇĎzetes hozz√°j√°rul√°sa.

3.1.4 √Črintettek k√∂re

√Črintettek azok a szem√©lyek, akik ‚Äď saj√°t kezdem√©nyez√©s√ľk alapj√°n ‚Äď azonos√≠that√≥v√° k√≠v√°nnak v√°lni a 3.1.1 pontban r√∂gz√≠tett c√©lb√≥l.

3.1.5 Adatkezel√©s idŇĎtartama

Az adatkezel√©s a h√≠rlev√©lrŇĎl val√≥ leiratkoz√°sig t√∂rt√©nik. A leiratkoz√°s a h√≠rlev√©lben tal√°lhat√≥ ‚ÄěLeiratkoz√°s‚ÄĚ gomb vagy link megnyom√°s√°val lehets√©ges. Emellett lehetŇĎs√©g van e-mailben is k√©rni a regisztr√°ci√≥ t√∂rl√©s√©t, melyet 3 munkanapon bel√ľl teljes√≠t√ľnk. A k√©pz√©si rendszer√ľnk 3.4 pont szerinti √ľgyf√©l adatb√°zis√°ban t√∂rt√©nŇĎ adatkezel√©shez az √©rintettektŇĎl k√ľl√∂n erre szolg√°l√≥ hozz√°j√°rul√°st k√©r√ľnk.

 

3.2 Regisztráció rendezvényeinken való részvételre

3.2.1 Adatkezelés célja

Rendezvények (nyílt estek, konferenciák, szemináriumok) szervezése, lebonyolítása.

3.2.2 Kezelt adatok köre, célja

- név
- e-mail cím

A fenti adatok k√∂z√ľl ‚Äď a v√°rhat√≥ l√©tsz√°m ismeret√©n t√ļl - a n√©v a jelentkezŇĎ azonos√≠t√°s√°hoz, az e-mail c√≠m pedig a kapcsolattart√°shoz sz√ľks√©ges √©s el√©gs√©ges.

3.2.3 Jogalap

Az adatkezel√©s jogalapja az nlpakademia.hu¬†oldalain kereszt√ľl a rendezv√©nyekre jelentkezŇĎk elŇĎzetes hozz√°j√°rul√°sa.

3.2.4 √Črintettek k√∂re

√Črintettek azok a szem√©lyek, akik az nlpakademia.hu¬†oldalain kereszt√ľl jelentkezŇĎv√© v√°lnak.

3.2.5 Adatkezel√©s idŇĎtartama

A rendezv√©nyek lebonyol√≠t√°sa ut√°n az adatokat ‚Äď a c√©l megval√≥sul√°s√°ra tekintettel ‚Äď t√∂r√∂lj√ľk. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl a jelentkezŇĎk b√°rmikor e-mailben k√©rhetik a regisztr√°ci√≥juk t√∂rl√©s√©t, melyet legfeljebb 3 munkanapon bel√ľl teljes√≠t√ľnk. A k√©pz√©si rendszer√ľnk 3.4 pont szerinti √ľgyf√©l adatb√°zis√°ban t√∂rt√©nŇĎ adatkezel√©shez az √©rintettektŇĎl k√ľl√∂n erre szolg√°l√≥ hozz√°j√°rul√°st k√©r√ľnk.

 

3.3 NLP tanfolyamra vagy tréningekre jelentkezés

3.3.1 Az adatkezelés célja

Részvétel biztosítása az NLP Akadémia Kft. által meghirdetett tanfolyamokon, tréningeken.

3.3.2 A kezelt adatok köre, célja

- név
- e-mail cím
- telefonsz√°m
- sz√ľlet√©si hely √©s √©v
- lakó- és tartózkodási hely irányítószáma
- √°llampolg√°rs√°g
- iskolai végzettség
- foglalkoz√°s

A fentiek k√∂z√ľl a n√©v az azonos√≠t√°shoz, az e-mail c√≠m √©s a telefonsz√°m a kapcsolattart√°shoz, a lak√≥hely ir√°ny√≠t√≥sz√°ma, a sz√ľlet√©si hely √©s √©v, az √°llampolg√°rs√°g, az iskolai v√©gzetts√©g √©s a foglalkoz√°s a t√∂rv√©ny √°ltal elŇĎ√≠rt statisztikai adatszolg√°ltat√°shoz sz√ľks√©ges. Az adatszolg√°ltat√°si k√∂telezetts√©g kiz√°r√≥lag a tanfolyami r√©sztvevŇĎkre vonatkozik.

3.3.3 Jogalap

Az adatkezel√©s alapja az NLP Akad√©mia Kft. tanfolyamaira, tr√©ningjeire jelentkezŇĎk √∂nk√©ntes hozz√°j√°rul√°sa.

3.3.4 √Črintettek k√∂re

√Črintettek azok a term√©szetes szem√©lyek, akik az NLP Akad√©mia Kft. tanfolyamaira, tr√©ningjeire jelentkeznek.

3.3.5 Adatkezel√©s idŇĎtartama

Az adatokat ebben a k√∂rben a tanfolyam, tr√©ning lebonyol√≠t√°sa ut√°n 5 √©vig t√°roljuk. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl a jelentkezŇĎk b√°rmikor e-mailben k√©rhetik a regisztr√°ci√≥juk t√∂rl√©s√©t, melyet legfeljebb 3 munkanapon bel√ľl teljes√≠t√ľnk. A k√©pz√©si rendszer√ľk 3.4 pont szerinti √ľgyf√©l adatb√°zis√°ban t√∂rt√©nŇĎ adatkezel√©shez az √©rintettektŇĎl k√ľl√∂n erre szolg√°l√≥ hozz√°j√°rul√°st k√©r√ľnk.

 

3.4 Ügyfél adatbázis (címlista)

3.4.1 Az adatkezelés célja

Az √ľgyf√©l adatb√°zisunk az NLP Akad√©mia Kft. tev√©kenys√©ge ir√°nt √©rdeklŇĎdŇĎk, a tanfolyamokon, tr√©ningeken, rendezv√©nyeken r√©szt vevŇĎk adatainak nyilv√°ntart√°sa.

3.4.2 A kezelt adatok köre, célja

ADAT¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†ADATKEZEL√ČSI C√ČL

- név                                                                                                   azonosítás
- e-mail cím                                                                                      kapcsolattartás
- telefonszám                                                                                  kapcsolattartás
- elkezdett, befejezett tanfolyamok¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† elŇĎmenetel nyilv√°ntart√°sa

3.4.3 Jogalap

Az adatkezel√©s jogalapja az √©rintettek hozz√°j√°rul√°sa, a statisztikai adatok tekintet√©ben pedig jogszab√°lyi elŇĎ√≠r√°s.

3.4.4 √Črintettek k√∂re

√Črintettek azok a term√©szetes szem√©lyek, akik ak√°r a honlapon, ak√°r a tanfolyamainkon elŇĎzetes t√°j√©koztat√°s alapj√°n kifejezetten hozz√°j√°rulnak adataiknak az √ľgyf√©l adatb√°zisban t√∂rt√©nŇĎ adatkezel√©s√©hez.

3.4.5 Adatkezel√©s idŇĎtartama

Az adatokat 5 √©v ut√°n t√∂r√∂lj√ľk. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl a jelentkezŇĎk b√°rmikor e-mailben k√©rhetik adataik t√∂rl√©s√©t az √ľgyf√©l nyilv√°ntart√°sunkb√≥l, melyet legfeljebb 3 munkanapon bel√ľl teljes√≠t√ľnk.

 

4.¬†¬†¬† √Črintettek jogai √©s joggyakorl√°s

Az érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni az NLP Akadémia Kft. által kezelt személyes adatairól, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését.

Az NLP Akad√©mia Kft. az √ľgyf√©l k√©r√©s√©re tov√°bbi t√°j√©koztat√°st ad az √ľgyf√©lre vonatkoz√≥, √°ltala kezelt adatokr√≥l, az adatkezel√©s c√©lj√°r√≥l, jogalapj√°r√≥l, idŇĎtartam√°r√≥l, tov√°bb√° arr√≥l, hogy kik √©s milyen c√©lb√≥l kapj√°k vagy kapt√°k meg adatait. Az NLP Akad√©mia Kft. a k√©relem beny√ļjt√°s√°t√≥l sz√°m√≠tott 30 napon bel√ľl √≠r√°sban a megadott e-mail c√≠mre k√ľldi el a k√©rt t√°j√©koztat√°st.

A regisztr√°ci√≥ t√∂rl√©s√©t az √ľgyfelek a ‚Äěkapcsolat‚ÄĚ men√ľponton kereszt√ľl, vagy az info@nlpakademia.hu e-mail c√≠mre k√ľld√∂tt lev√©lben k√©rhetik. A k√©relmet a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎ alatt, de legfeljebb 15 napon bel√ľl teljes√≠tj√ľk.

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postacím: 1530 Budapest, pf. 5., telefon + 36 1 391 1400, fax: + 36 1 391 1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu ).

Az √©rintett az adatainak kezel√©s√©vel kapcsolatos s√©relem eset√©n b√≠r√≥s√°ghoz fordulhat. A b√≠r√≥s√°g az √ľgyben soron k√≠v√ľl j√°r el. A pert az √©rintett ‚Äď v√°laszt√°sa szerint - a lak√≥helye vagy tart√≥zkod√°si helye szerint illet√©kes b√≠r√≥s√°g elŇĎtt is megind√≠thatja.

 

5.    Adatfeldolgozás, adattovábbítás

Az adatokat elsŇĎdlegesen az¬†NLP Akad√©mia Kft. belsŇĎ munkat√°rsai jogosultak megismerni, harmadik szem√©lyek r√©sz√©re nem adj√°k √°t √©s nem teszik k√∂zz√©.

Az informatikai rendszer √ľzemeltet√©se k√∂r√©ben¬†az¬†NLP Akad√©mia Kft. adatfeldolgoz√≥t (pl. rendszer√ľzemeltetŇĎ) vesz ig√©nybe.

Az adatfeldolgozók:

¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† N√ČV¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† C√ćM¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† TEV√ČKENYS√ČG

NETSOFT&HR BT              1131 Bp. Reitter Ferenc utca 108. 2.em.3.            rendszergazdai tevékenység
Szilv√°si Gabriella E.V¬† ¬† ¬† ¬† ¬†2131 G√∂d, Palczer J√°nos utca 3.¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† szerzŇĎd√©ses partner

 

Az NLP Akad√©mia Kft. informatikai rendszere a weboldal haszn√°lat√°val a l√°togat√≥k felhaszn√°l√≥i szok√°s√°r√≥l √©s aktivit√°s√°r√≥l adatokat gyŇĪjthet. Ezen adatok nem kapcsolhat√≥k √∂ssze a l√°togat√≥k √°ltal a regisztr√°ci√≥kor megadott egy√©b adatokkal, sem m√°s honlapok vagy szolg√°ltat√°sok ig√©nybev√©telekor keletkezŇĎ adatokkal.¬†Ezen adatok kiz√°r√≥lag statisztikai c√©lokat szolg√°lnak, nem tartalmaznak olyan szem√©lyes adatokat, amelyekbŇĎl a l√°togat√≥ szem√©lye kider√≠thetŇĎ lenne.

Minden olyan esetben, ha az NLP Akad√©mia Kft. az eredeti adatfelv√©tel c√©lj√°t√≥l elt√©rŇĎ c√©lra k√≠v√°nja felhaszn√°lni a szolg√°ltatott adatokat, errŇĎl √ľgyfeleit t√°j√©koztatja, √©s egyben megk√©ri elŇĎzetes hozz√°j√°rul√°sukat.¬†Kiz√°r√≥lag az √ľgyf√©l elŇĎzetes hozz√°j√°rul√°s√°nak birtok√°ban haszn√°lhatjuk fel az √ľgyf√©l adatait elt√©rŇĎ c√©lra. Az √ľgyf√©l sz√°m√°ra biztos√≠tjuk a k√©rt felhaszn√°l√°s elleni tiltakoz√°s lehetŇĎs√©g√©t.

6.    Adatbiztonságról

Az NLP Akad√©mia Kft., illetve tev√©kenys√©gi k√∂r√©ben az adatfeldolgoz√≥ minden esetben gondoskodnak az adatok biztons√°g√°r√≥l. Megtesz√ľnk minden olyan technikai √©s szervez√©si int√©zked√©st, melyek az adat- √©s titokv√©delmi szab√°lyok √©rv√©nyre juttat√°s√°hoz sz√ľks√©gesek. A t√∂rv√©nyi elŇĎ√≠r√°soknak megfelelŇĎen megfelelŇĎ int√©zked√©seket tett√ľnk az adatok v√©delm√©re, √≠gy k√ľl√∂n√∂sen a jogosulatlan hozz√°f√©r√©s, megv√°ltoztat√°s, tov√°bb√≠t√°s, nyilv√°noss√°gra hozatal, t√∂rl√©s vagy megsemmis√≠t√©s, valamint a v√©letlen megsemmis√ľl√©s √©s s√©r√ľl√©s, tov√°bb√° az alkalmazott technika megv√°ltoz√°s√°b√≥l fakad√≥ hozz√°f√©rhetetlenn√© v√°l√°s ellen.

 

7.    Egyebek, záró rendelkezések

A rendszer a weboldalon tett l√°togat√°sok alkalm√°val n√©h√°ny cookie-t k√ľld a l√°togat√≥ sz√°m√≠t√≥g√©p√©re, amelyek r√©v√©n annak b√∂ng√©szŇĎje egyedileg azonos√≠that√≥v√° v√°lik.
Ezen cookie-k felhaszn√°l√°sa a k√∂vetkezŇĎ: A b√∂ng√©szŇĎ programok ezen cookie-k seg√≠ts√©g√©vel t√°rolj√°k, az NLP Akad√©mia Kft. webhely√©n tett l√°togat√°sait, a weboldalon t√∂rt√©nt tev√©kenys√©gek √°llapotait az oldal mŇĪk√∂d√©se illetve a felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny fokoz√°sa √©rdek√©ben.

 

Alkalmazott cookie-k (s√ľtik):¬†

- felhaszn√°l√≥ (oldal l√°togat√≥) √°ltal r√∂gz√≠tett adatokat t√°rol√≥ s√ľtik

- felhaszn√°l√≥k√∂zpont√ļ munkamenet-s√ľtik

- multim√©dia-lej√°tsz√≥ munkamenet-s√ľtik

- a felhaszn√°l√≥i fel√ľlet testre szab√°s√°t seg√≠tŇĎ munkamenet-s√ľtik

 

A felhaszn√°l√≥k az internetes b√∂ng√©szŇĎk adatv√©delmi be√°ll√≠t√°sain√°l kapcsolhatj√°k ki √©s be a cookie kezel√©st. A legt√∂bb b√∂ng√©szŇĎ men√ľsor√°ban tal√°lhat√≥ ‚ÄěSeg√≠ts√©g‚ÄĚ funkci√≥ t√°j√©koztat√°st ny√ļjt a cookie-k tilt√°s√°val vagy kikapcsol√°s√°val kapcsolatosan.

A weboldalon tal√°lhat√≥, m√°s √°ltal √ľzemeltetett oldalakra navig√°l√≥ linkekre kattintva a l√°togat√≥ a weboldalt elhagyja, √°tl√©p a hivatkozott oldalakra, √©s adatainak kezel√©se att√≥l fogva azon oldal tulajdonosa √°ltal t√∂rt√©nik. (A folyamat a b√∂ng√©szŇĎprogram c√≠msor√°ban k√≠s√©rhetŇĎ figyelemmel.)
A m√°s oldalon megadott szem√©lyes adatok, vagy m√°s oldalak √ľzemeltetŇĎi rendszer√©ben k√©pzŇĎdŇĎ, vagy a m√°sok √°ltal gyŇĪjt√∂tt technikai adatok kezel√©s√©√©rt az NLP Akad√©mia Kft. felelŇĎss√©get nem v√°llal.

Amennyiben a l√°togat√≥ szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tel√©hez a regisztr√°ci√≥ sor√°n harmadik f√©l adatait adta meg annak √≠r√°sos hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl, √©s a weboldal haszn√°lata sor√°n azzal b√°rmilyen m√≥don k√°rt okozott vagy vissza√©l, az NLP Akad√©mia Kft. jogosult a l√°togat√≥val szembeni k√°rt√©r√≠t√©s √©rv√©nyes√≠t√©s√©re. Az NLP Akad√©mia Kft. ilyen esetben minden tŇĎle telhetŇĎ t√°j√©koztat√°st √©s seg√≠ts√©get megad az elj√°r√≥ hat√≥s√°goknak a jogs√©rtŇĎ szem√©ly szem√©lyazonoss√°g√°nak meg√°llap√≠t√°sa c√©lj√°b√≥l.

 

8. A tájékoztatóban használt fogalmak

Látogató az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. honlapját bármely okból felkeresi.

√ČrdeklŇĎdŇĎ az a szem√©ly, aki az NLP Akad√©mia Kft. honlapj√°n meghirdetett programokkal kapcsolatban inform√°ci√≥t k√©r, aki az oldalon lehetŇĎv√© tett form√°ban a kapcsolatot felvette.

JelentkezŇϬ† az a szem√©ly, aki az NLP Akad√©mia Kft. oldal√°n meghirdetett¬† b√°rmely tr√©ningre az ott megadott m√≥don jelentkezett.

Tanfolyami r√©sztvevŇĎ az a szem√©ly, aki az NLP Akad√©mia Kft. felnŇĎttk√©pz√©si szerzŇĎd√©s√©t al√°√≠rta.