Henrik Lell: I ūüĎÄ – Coaching, az √ļj coaching eszk√∂z

Megakadtál az életedben?
Nem vagy k√©pes megk√ľzdeni azzal, hogy az √©rzelmeid folyton szabot√°lnak?
A f√©lelmek, agg√≥d√°s, l√°mpal√°z, d√ľh, b√°nat vagy m√°s depressz√≠v √©rzelmek akad√°lyoznak abban, hogy el√©rd a c√©ljaid?

A vil√°g leghat√°sosabb trauma old√≥ m√≥dszer√©n, az EMDR-on alapszik az I ūüĎÄ‚Äď Coaching m√≥dszer, ami egy nagyszerŇĪ √©s igencsak hat√°sos eszk√∂z lett az EMDR, EFT, NLP √©s sz√≥beli coaching eszk√∂z√∂k kombin√°ci√≥jak√©nt.

Az I ūüĎÄ‚Äď Coachinggal a sz√°munkra korl√°toz√≥ √©rzelmeket kezeli √ļgy, hogy szemmozgat√°ssal, akupunkt√ļr√°s pontok kopogtat√°s√°val √©s bizonyos sz√≥beli nyelvi mint√°k alkalmaz√°s√°val hozunk mŇĪk√∂d√©sbe tudattalan szintŇĪ folyamatokat.

A legnagyobb hib√°ink gyakran az erŇĎs √©rzelmekbŇĎl fakadnak, amiktŇĎl megszabaduln√°nk. Mi√©rt nem hagyjuk, hogy a tudattalan elm√©nk miut√°n megtal√°lta, feldolgozza ezeket az erŇĎs √©s korl√°toz√≥ √©rzelmeket, ahelyett, hogy csak megszabaduln√°nk tŇĎl√ľk?

Neked milyen korl√°toz√≥ √©rzelmeid vannak, amelyektŇĎl egyszerŇĪen csak megszabaduln√°l?

Az I ūüĎÄ‚Äď Coaching k√©t napos tr√©ningj√©n megtanulhatjuk hogyan hozhatjuk mŇĪk√∂d√©sbe a saj√°t √©s az √ľgyf√©l tudattalan szintŇĪ rendszer√©t mik√∂zben √∂nmŇĪk√∂dŇĎen feldolgozza √©s elengedi a nem megfelelŇĎ, sz√ľks√©gtelen √©rzelmeket. Az √≠gy √°t√©lt √©rzelmi felszabadul√°s azt jelenti, hogy m√°r nem vagyunk rabjai a m√ļlt √©rzelmi bev√©sŇĎd√©seinek. Szabadon √©lhetj√ľk sz√°munkra legjobb √©letet an√©lk√ľl, hogy d√ľh√∂t √©rezn√©nk, f√©lelmet, szomor√ļs√°got, vagy m√°s sz√ľks√©gtelen √©rzelmeket.

érzelmi_felszab

Jelentkezz ide kattintva, és legyél az érzelmeid mestere ahelyett, hogy folyton csak megalkuszol.

 

henrik_lell3Henrik Lell, nemzetk√∂zi tapasztalatokkal rendelkezŇĎ coach, NLP tr√©ner √©s terapeuta igen hat√°sos coaching √©s ter√°pi√°s eszk√∂z√∂k esszenci√°j√°t kombin√°lva dolgozta ki ezt a 2 napos programot.

Adatvédelmi tájékoztató

 

Az NLP Akad√©miaKft. t√°j√©koztatja ezen az oldalon √©rdeklŇĎdŇĎket √©s a regisztr√°l√≥kat az √°ltala kezelt szem√©lyes adatokr√≥l, a szem√©lyes adatok kezel√©s√©vel kapcsolatos gyakorlat√°r√≥l, a szem√©lyes adatok v√©delme √©rdek√©ben tett szervez√©si √©s technikai int√©zked√©seirŇĎl, valamint az √©rintettek jogair√≥l √©s azok gyakorl√°s√°nak m√≥dj√°r√≥l.

 

1.¬†¬†¬† Az adatkezelŇĎ szem√©ly√©nek azonos√≠t√°sa

Név: NLP Akadémia Kft.
Sz√©khely: 1094 Budapest, TŇĪzolt√≥ utca 13. fszt. 1.
Adószám: 14897784-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-925063
E-mail: info@nlpakademia.hu
Telefon: +36-(30)-919-8280
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-65098/2013

 

2.    A tájékoztató célja, hatálya

A t√°j√©koztat√≥ c√©lja, hogy bemutassa az NLP Akad√©mia Kft. √°ltal alkalmazott adatkezel√©st, a k√∂vetett adatbiztons√°gi szempontokat. Hat√°lya az 1. pontban bemutatott adatkezelŇĎre, honlapja l√°togat√≥ira valamint tanfolyamain, tr√©ningjein √©s rendezv√©nyein r√©sztvevŇĎ szem√©lyekre terjed ki.

 

3.    Egyes adatkezelések

 

3.1 Regisztr√°ci√≥ h√≠rlev√©l k√ľld√©s√©hez

3.1.1 Adatkezelés célja

A regisztr√°ci√≥ c√©lja, hogy a honlap l√°togat√≥ja ‚Äď saj√°t kezdem√©nyez√©se alapj√°n ‚Äďt√°j√©koztat√°sokat, aj√°nlatokat kaphasson az NLP Akad√©mia Kft. tanfolyamair√≥l, tr√©ningjeirŇĎl √©s rendezv√©nyeirŇĎl.

3.1.2 Kezelt adatok köre, célja

A regisztr√°ci√≥ sor√°n az oldal l√°togat√≥inak meg kell adniuk a k√∂vetkezŇĎ adatot:
- E-mail cím
Az e-mail c√≠m a t√°j√©koztat√≥ megad√°s√°hoz sz√ľks√©ges √©s el√©gs√©ges.

3.1.3 Jogalap

Az adatkezel√©s jogalapja az nlpakademia.hu¬†oldalakon √©rdeklŇĎdŇĎ elŇĎzetes hozz√°j√°rul√°sa.

3.1.4 √Črintettek k√∂re

√Črintettek azok a szem√©lyek, akik ‚Äď saj√°t kezdem√©nyez√©s√ľk alapj√°n ‚Äď azonos√≠that√≥v√° k√≠v√°nnak v√°lni a 3.1.1 pontban r√∂gz√≠tett c√©lb√≥l.

3.1.5 Adatkezel√©s idŇĎtartama

Az adatkezel√©s a h√≠rlev√©lrŇĎl val√≥ leiratkoz√°sig t√∂rt√©nik. A leiratkoz√°s a h√≠rlev√©lben tal√°lhat√≥ ‚ÄěLeiratkoz√°s‚ÄĚ gomb vagy link megnyom√°s√°val lehets√©ges. Emellett lehetŇĎs√©g van e-mailben is k√©rni a regisztr√°ci√≥ t√∂rl√©s√©t, melyet 3 munkanapon bel√ľl teljes√≠t√ľnk. A k√©pz√©si rendszer√ľnk 3.4 pont szerinti √ľgyf√©l adatb√°zis√°ban t√∂rt√©nŇĎ adatkezel√©shez az √©rintettektŇĎl k√ľl√∂n erre szolg√°l√≥ hozz√°j√°rul√°st k√©r√ľnk.

 

3.2 Regisztráció rendezvényeinken való részvételre

3.2.1 Adatkezelés célja

Rendezvények (nyílt estek, konferenciák, szemináriumok) szervezése, lebonyolítása.

3.2.2 Kezelt adatok köre, célja

- név
- e-mail cím

A fenti adatok k√∂z√ľl ‚Äď a v√°rhat√≥ l√©tsz√°m ismeret√©n t√ļl - a n√©v a jelentkezŇĎ azonos√≠t√°s√°hoz, az e-mail c√≠m pedig a kapcsolattart√°shoz sz√ľks√©ges √©s el√©gs√©ges.

3.2.3 Jogalap

Az adatkezel√©s jogalapja az nlpakademia.hu¬†oldalain kereszt√ľl a rendezv√©nyekre jelentkezŇĎk elŇĎzetes hozz√°j√°rul√°sa.

3.2.4 √Črintettek k√∂re

√Črintettek azok a szem√©lyek, akik az nlpakademia.hu¬†oldalain kereszt√ľl jelentkezŇĎv√© v√°lnak.

3.2.5 Adatkezel√©s idŇĎtartama

A rendezv√©nyek lebonyol√≠t√°sa ut√°n az adatokat ‚Äď a c√©l megval√≥sul√°s√°ra tekintettel ‚Äď t√∂r√∂lj√ľk. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl a jelentkezŇĎk b√°rmikor e-mailben k√©rhetik a regisztr√°ci√≥juk t√∂rl√©s√©t, melyet legfeljebb 3 munkanapon bel√ľl teljes√≠t√ľnk. A k√©pz√©si rendszer√ľnk 3.4 pont szerinti √ľgyf√©l adatb√°zis√°ban t√∂rt√©nŇĎ adatkezel√©shez az √©rintettektŇĎl k√ľl√∂n erre szolg√°l√≥ hozz√°j√°rul√°st k√©r√ľnk.

 

3.3 NLP tanfolyamra vagy tréningekre jelentkezés

3.3.1 Az adatkezelés célja

Részvétel biztosítása az NLP Akadémia Kft. által meghirdetett tanfolyamokon, tréningeken.

3.3.2 A kezelt adatok köre, célja

- név
- e-mail cím
- telefonsz√°m
- sz√ľlet√©si hely √©s √©v
- lakó- és tartózkodási hely irányítószáma
- √°llampolg√°rs√°g
- iskolai végzettség
- foglalkoz√°s

A fentiek k√∂z√ľl a n√©v az azonos√≠t√°shoz, az e-mail c√≠m √©s a telefonsz√°m a kapcsolattart√°shoz, a lak√≥hely ir√°ny√≠t√≥sz√°ma, a sz√ľlet√©si hely √©s √©v, az √°llampolg√°rs√°g, az iskolai v√©gzetts√©g √©s a foglalkoz√°s a t√∂rv√©ny √°ltal elŇĎ√≠rt statisztikai adatszolg√°ltat√°shoz sz√ľks√©ges. Az adatszolg√°ltat√°si k√∂telezetts√©g kiz√°r√≥lag a tanfolyami r√©sztvevŇĎkre vonatkozik.

3.3.3 Jogalap

Az adatkezel√©s alapja az NLP Akad√©mia Kft. tanfolyamaira, tr√©ningjeire jelentkezŇĎk √∂nk√©ntes hozz√°j√°rul√°sa.

3.3.4 √Črintettek k√∂re

√Črintettek azok a term√©szetes szem√©lyek, akik az NLP Akad√©mia Kft. tanfolyamaira, tr√©ningjeire jelentkeznek.

3.3.5 Adatkezel√©s idŇĎtartama

Az adatokat ebben a k√∂rben a tanfolyam, tr√©ning lebonyol√≠t√°sa ut√°n 5 √©vig t√°roljuk. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl a jelentkezŇĎk b√°rmikor e-mailben k√©rhetik a regisztr√°ci√≥juk t√∂rl√©s√©t, melyet legfeljebb 3 munkanapon bel√ľl teljes√≠t√ľnk. A k√©pz√©si rendszer√ľk 3.4 pont szerinti √ľgyf√©l adatb√°zis√°ban t√∂rt√©nŇĎ adatkezel√©shez az √©rintettektŇĎl k√ľl√∂n erre szolg√°l√≥ hozz√°j√°rul√°st k√©r√ľnk.

 

3.4 Ügyfél adatbázis (címlista)

3.4.1 Az adatkezelés célja

Az √ľgyf√©l adatb√°zisunk az NLP Akad√©mia Kft. tev√©kenys√©ge ir√°nt √©rdeklŇĎdŇĎk, a tanfolyamokon, tr√©ningeken, rendezv√©nyeken r√©szt vevŇĎk adatainak nyilv√°ntart√°sa.

3.4.2 A kezelt adatok köre, célja

ADAT¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†ADATKEZEL√ČSI C√ČL

- név                                                                                                   azonosítás
- e-mail cím                                                                                      kapcsolattartás
- telefonszám                                                                                  kapcsolattartás
- elkezdett, befejezett tanfolyamok¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† elŇĎmenetel nyilv√°ntart√°sa

3.4.3 Jogalap

Az adatkezel√©s jogalapja az √©rintettek hozz√°j√°rul√°sa, a statisztikai adatok tekintet√©ben pedig jogszab√°lyi elŇĎ√≠r√°s.

3.4.4 √Črintettek k√∂re

√Črintettek azok a term√©szetes szem√©lyek, akik ak√°r a honlapon, ak√°r a tanfolyamainkon elŇĎzetes t√°j√©koztat√°s alapj√°n kifejezetten hozz√°j√°rulnak adataiknak az √ľgyf√©l adatb√°zisban t√∂rt√©nŇĎ adatkezel√©s√©hez.

3.4.5 Adatkezel√©s idŇĎtartama

Az adatokat 5 √©v ut√°n t√∂r√∂lj√ľk. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl a jelentkezŇĎk b√°rmikor e-mailben k√©rhetik adataik t√∂rl√©s√©t az √ľgyf√©l nyilv√°ntart√°sunkb√≥l, melyet legfeljebb 3 munkanapon bel√ľl teljes√≠t√ľnk.

 

4.¬†¬†¬† √Črintettek jogai √©s joggyakorl√°s

Az érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni az NLP Akadémia Kft. által kezelt személyes adatairól, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését.

Az NLP Akad√©mia Kft. az √ľgyf√©l k√©r√©s√©re tov√°bbi t√°j√©koztat√°st ad az √ľgyf√©lre vonatkoz√≥, √°ltala kezelt adatokr√≥l, az adatkezel√©s c√©lj√°r√≥l, jogalapj√°r√≥l, idŇĎtartam√°r√≥l, tov√°bb√° arr√≥l, hogy kik √©s milyen c√©lb√≥l kapj√°k vagy kapt√°k meg adatait. Az NLP Akad√©mia Kft. a k√©relem beny√ļjt√°s√°t√≥l sz√°m√≠tott 30 napon bel√ľl √≠r√°sban a megadott e-mail c√≠mre k√ľldi el a k√©rt t√°j√©koztat√°st.

A regisztr√°ci√≥ t√∂rl√©s√©t az √ľgyfelek a ‚Äěkapcsolat‚ÄĚ men√ľponton kereszt√ľl, vagy az info@nlpakademia.hu e-mail c√≠mre k√ľld√∂tt lev√©lben k√©rhetik. A k√©relmet a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎ alatt, de legfeljebb 15 napon bel√ľl teljes√≠tj√ľk.

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postacím: 1530 Budapest, pf. 5., telefon + 36 1 391 1400, fax: + 36 1 391 1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu ).

Az √©rintett az adatainak kezel√©s√©vel kapcsolatos s√©relem eset√©n b√≠r√≥s√°ghoz fordulhat. A b√≠r√≥s√°g az √ľgyben soron k√≠v√ľl j√°r el. A pert az √©rintett ‚Äď v√°laszt√°sa szerint - a lak√≥helye vagy tart√≥zkod√°si helye szerint illet√©kes b√≠r√≥s√°g elŇĎtt is megind√≠thatja.

 

5.    Adatfeldolgozás, adattovábbítás

Az adatokat elsŇĎdlegesen az¬†NLP Akad√©mia Kft. belsŇĎ munkat√°rsai jogosultak megismerni, harmadik szem√©lyek r√©sz√©re nem adj√°k √°t √©s nem teszik k√∂zz√©.

Az informatikai rendszer √ľzemeltet√©se k√∂r√©ben¬†az¬†NLP Akad√©mia Kft. adatfeldolgoz√≥t (pl. rendszer√ľzemeltetŇĎ) vesz ig√©nybe.

Az adatfeldolgozók:

¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† N√ČV¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† C√ćM¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† TEV√ČKENYS√ČG

NETSOFT&HR BT              1131 Bp. Reitter Ferenc utca 108. 2.em.3.            rendszergazdai tevékenység
Szilv√°si Gabriella E.V¬† ¬† ¬† ¬† ¬†2131 G√∂d, Palczer J√°nos utca 3.¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† szerzŇĎd√©ses partner
Horv√°th Tibor Ev.¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†9155 L√©b√©ny, Ak√°cfa u. 30.¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† szerzŇĎd√©ses partner
Be Free Kft¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†9155 L√©b√©ny, Ak√°cfa u. 30.¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† szerzŇĎd√©ses partner

 

Az NLP Akad√©mia Kft. informatikai rendszere a weboldal haszn√°lat√°val a l√°togat√≥k felhaszn√°l√≥i szok√°s√°r√≥l √©s aktivit√°s√°r√≥l adatokat gyŇĪjthet. Ezen adatok nem kapcsolhat√≥k √∂ssze a l√°togat√≥k √°ltal a regisztr√°ci√≥kor megadott egy√©b adatokkal, sem m√°s honlapok vagy szolg√°ltat√°sok ig√©nybev√©telekor keletkezŇĎ adatokkal.¬†Ezen adatok kiz√°r√≥lag statisztikai c√©lokat szolg√°lnak, nem tartalmaznak olyan szem√©lyes adatokat, amelyekbŇĎl a l√°togat√≥ szem√©lye kider√≠thetŇĎ lenne.

Minden olyan esetben, ha az NLP Akad√©mia Kft. az eredeti adatfelv√©tel c√©lj√°t√≥l elt√©rŇĎ c√©lra k√≠v√°nja felhaszn√°lni a szolg√°ltatott adatokat, errŇĎl √ľgyfeleit t√°j√©koztatja, √©s egyben megk√©ri elŇĎzetes hozz√°j√°rul√°sukat.¬†Kiz√°r√≥lag az √ľgyf√©l elŇĎzetes hozz√°j√°rul√°s√°nak birtok√°ban haszn√°lhatjuk fel az √ľgyf√©l adatait elt√©rŇĎ c√©lra. Az √ľgyf√©l sz√°m√°ra biztos√≠tjuk a k√©rt felhaszn√°l√°s elleni tiltakoz√°s lehetŇĎs√©g√©t.

6.    Adatbiztonságról

Az NLP Akad√©mia Kft., illetve tev√©kenys√©gi k√∂r√©ben az adatfeldolgoz√≥ minden esetben gondoskodnak az adatok biztons√°g√°r√≥l. Megtesz√ľnk minden olyan technikai √©s szervez√©si int√©zked√©st, melyek az adat- √©s titokv√©delmi szab√°lyok √©rv√©nyre juttat√°s√°hoz sz√ľks√©gesek. A t√∂rv√©nyi elŇĎ√≠r√°soknak megfelelŇĎen megfelelŇĎ int√©zked√©seket tett√ľnk az adatok v√©delm√©re, √≠gy k√ľl√∂n√∂sen a jogosulatlan hozz√°f√©r√©s, megv√°ltoztat√°s, tov√°bb√≠t√°s, nyilv√°noss√°gra hozatal, t√∂rl√©s vagy megsemmis√≠t√©s, valamint a v√©letlen megsemmis√ľl√©s √©s s√©r√ľl√©s, tov√°bb√° az alkalmazott technika megv√°ltoz√°s√°b√≥l fakad√≥ hozz√°f√©rhetetlenn√© v√°l√°s ellen.

 

7.    Egyebek, záró rendelkezések

A rendszer a weboldalon tett l√°togat√°sok alkalm√°val n√©h√°ny cookie-t k√ľld a l√°togat√≥ sz√°m√≠t√≥g√©p√©re, amelyek r√©v√©n annak b√∂ng√©szŇĎje egyedileg azonos√≠that√≥v√° v√°lik.
Ezen cookie-k felhaszn√°l√°sa a k√∂vetkezŇĎ: A b√∂ng√©szŇĎ programok ezen cookie-k seg√≠ts√©g√©vel t√°rolj√°k, az NLP Akad√©mia Kft. webhely√©n tett l√°togat√°sait, a weboldalon t√∂rt√©nt tev√©kenys√©gek √°llapotait az oldal mŇĪk√∂d√©se illetve a felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny fokoz√°sa √©rdek√©ben.

 

Alkalmazott cookie-k (s√ľtik):¬†

- felhaszn√°l√≥ (oldal l√°togat√≥) √°ltal r√∂gz√≠tett adatokat t√°rol√≥ s√ľtik

- felhaszn√°l√≥k√∂zpont√ļ munkamenet-s√ľtik

- multim√©dia-lej√°tsz√≥ munkamenet-s√ľtik

- a felhaszn√°l√≥i fel√ľlet testre szab√°s√°t seg√≠tŇĎ munkamenet-s√ľtik

 

A felhaszn√°l√≥k az internetes b√∂ng√©szŇĎk adatv√©delmi be√°ll√≠t√°sain√°l kapcsolhatj√°k ki √©s be a cookie kezel√©st. A legt√∂bb b√∂ng√©szŇĎ men√ľsor√°ban tal√°lhat√≥ ‚ÄěSeg√≠ts√©g‚ÄĚ funkci√≥ t√°j√©koztat√°st ny√ļjt a cookie-k tilt√°s√°val vagy kikapcsol√°s√°val kapcsolatosan.

A weboldalon tal√°lhat√≥, m√°s √°ltal √ľzemeltetett oldalakra navig√°l√≥ linkekre kattintva a l√°togat√≥ a weboldalt elhagyja, √°tl√©p a hivatkozott oldalakra, √©s adatainak kezel√©se att√≥l fogva azon oldal tulajdonosa √°ltal t√∂rt√©nik. (A folyamat a b√∂ng√©szŇĎprogram c√≠msor√°ban k√≠s√©rhetŇĎ figyelemmel.)
A m√°s oldalon megadott szem√©lyes adatok, vagy m√°s oldalak √ľzemeltetŇĎi rendszer√©ben k√©pzŇĎdŇĎ, vagy a m√°sok √°ltal gyŇĪjt√∂tt technikai adatok kezel√©s√©√©rt az NLP Akad√©mia Kft. felelŇĎss√©get nem v√°llal.

Amennyiben a l√°togat√≥ szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tel√©hez a regisztr√°ci√≥ sor√°n harmadik f√©l adatait adta meg annak √≠r√°sos hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl, √©s a weboldal haszn√°lata sor√°n azzal b√°rmilyen m√≥don k√°rt okozott vagy vissza√©l, az NLP Akad√©mia Kft. jogosult a l√°togat√≥val szembeni k√°rt√©r√≠t√©s √©rv√©nyes√≠t√©s√©re. Az NLP Akad√©mia Kft. ilyen esetben minden tŇĎle telhetŇĎ t√°j√©koztat√°st √©s seg√≠ts√©get megad az elj√°r√≥ hat√≥s√°goknak a jogs√©rtŇĎ szem√©ly szem√©lyazonoss√°g√°nak meg√°llap√≠t√°sa c√©lj√°b√≥l.

 

8. A tájékoztatóban használt fogalmak

Látogató az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. honlapját bármely okból felkeresi.

√ČrdeklŇĎdŇĎ az a szem√©ly, aki az NLP Akad√©mia Kft. honlapj√°n meghirdetett programokkal kapcsolatban inform√°ci√≥t k√©r, aki az oldalon lehetŇĎv√© tett form√°ban a kapcsolatot felvette.

JelentkezŇϬ† az a szem√©ly, aki az NLP Akad√©mia Kft. oldal√°n meghirdetett¬† b√°rmely tr√©ningre az ott megadott m√≥don jelentkezett.

Tanfolyami r√©sztvevŇĎ az a szem√©ly, aki az NLP Akad√©mia Kft. felnŇĎttk√©pz√©si szerzŇĎd√©s√©t al√°√≠rta.