Henrik Lell: I-ūüĎÄCoaching workshop

Henrik Lell: I-ūüĎÄCoaching workshop

Henrik Lell¬†k√©t napos workshopj√°n egy olyan¬†innovat√≠v coaching eszk√∂zt¬†tan√≠t meg, ami √∂tv√∂zi az EMDR (szemmozg√°sokra alapul√≥ trauma feldolgoz√≥ m√≥dszer), az EFT (energiablokkokat felold√≥ m√≥dszer) √©s az NLP (neuro-lingvisztikus programoz√°s) legjav√°t.¬†Gyere √©s tapasztald meg, hogy mennyire eleg√°ns, hat√©kony √©s gyors v√°ltoz√°st lehet el√©rni az I-ūüĎÄCoaching-al!

Kinek aj√°nljuk? Seg√≠tŇĎ foglalkoz√°s√ļaknak, coachoknak, akik m√°sokat t√°mogatnak nap mint nap a v√°ltoz√°sban. Azoknak, akik v√°ltoztatni akarnak az √©let√ľk√∂n, mert saj√°t magukat szabot√°lj√°k c√©ljaik el√©r√©s√©ben.

Az I-ūüĎÄCoaching workshop idŇĎpontja:

2020. m√°jus 11-12.
Budapest, VI. Eötvös utca 10. (Eötvös 10 Kulturális Színtér)

Jelentkez√©s √©s bŇĎvebb inform√°ci√≥ >>>

Részvételi feltételek

Az NLP Akad√©mia √°ltal aj√°nlott k√©pz√©sek lehetnek ny√≠ltak vagy z√°rtk√∂rŇĪek.

Ki jelentkezhet?
A ny√≠lt k√©pz√©sekre felnŇĎtt magyar vagy a magyar nyelvet megfelelŇĎ szinten √©rtŇĎ √©s besz√©lŇĎ k√ľlf√∂ldi √°llampolg√°r jelentkezhet. Ig√©ny szerint angol nyelvŇĪ k√©pz√©seket is tartunk.
A k√©pz√©sekrŇĎl az NLP Akad√©mia honlapj√°n lehet t√°j√©koz√≥dni. A tanfolyamok r√©sztvevŇĎivel felnŇĎttk√©pz√©si szerzŇĎd√©st k√∂t√ľnk, melyhez az adatokat a fenti adatlapon kell megadni.

Hogyan jelentkezhetek?
A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ k√©pz√©sekre jelentkezhetsz a honlapon vagy e-mailben is. Ha az el√©rhetŇĎ t√°j√©koztat√°s nem ny√ļjt elegendŇĎ inform√°ci√≥t, k√©rj√ľk, keresd meg munkat√°rsunkat, aki k√©szs√©ggel √°ll rendelkez√©sre.
A jelentkez√©si √©s a fizet√©si hat√°ridŇĎk betart√°sa nagyon fontos a helysz√≠nek szervez√©se √©s a tanfolyami helyed biztos√≠t√°sa miatt. Az NLP Akad√©mia fenntartja mag√°nak a helysz√≠nv√°ltoztat√°s jog√°t.

Hogyan fizetem a részvételi díjat?
A r√©szv√©teli d√≠j befizet√©se √°tutal√°ssal t√∂rt√©nik.¬†Az √°tutal√°si inform√°ci√≥kat az NLP Akad√©mia munkat√°rsa a felnŇĎttk√©pz√©si szerzŇĎd√©s tervezet√©vel egy√ľtt k√ľldi meg. A befizet√©si hat√°ridŇĎ eltelt√©vel, egy√©b meg√°llapod√°s hi√°ny√°ban, a jelentkezŇĎ helye nem biztos√≠tott.
A tanfolyamok idŇĎtartam√°t√≥l f√ľggŇĎen hat√°rozzuk meg a hi√°nyz√°si lehetŇĎs√©geket. A k√©t- h√°romnapos k√©pz√©sekrŇĎl nem lehet hi√°nyozni. Hi√°nyz√°s eset√©n a r√©szv√©teli d√≠jat nem t√©r√≠tj√ľk vissza. A r√©sztvevŇĎ m√°sik csoporthoz val√≥ csatlakoz√°ssal tudja p√≥tolni a kihagyott napot.

Lemondhatom-e a képzést?
A jelentkez√©si hat√°ridŇĎ eltelt√©vel √©s a teljes r√©szv√©teli d√≠j befizet√©s√©t k√∂vetŇĎen a k√©pz√©s lemond√°si felt√©telei a k√∂vetkezŇĎk: a k√©pz√©s kezdŇĎ idŇĎpontja elŇĎtt 1 h√©ttel a r√©szv√©teli d√≠j 50%-a visszafizethetŇĎ, a k√©pz√©s kezdŇĎ idŇĎpontja elŇĎtt 3 nappal 20%, ezt k√∂vetŇĎen visszafizet√©s nem √°ll m√≥dunkban. K√ľl√∂n meg√°llapod√°sban sz√ľlethet d√∂nt√©s a befizetett d√≠j egy k√©sŇĎbbi tanfolyamon val√≥ felhaszn√°l√°s√°r√≥l.

Az oktatás módja
A tr√©ner a r√©sztvevŇĎk seg√≠ts√©g√©vel bemutatja a m√≥dszereket. Nem helyzetj√°t√©kokr√≥l van sz√≥, a r√©sztvevŇĎk val√≥di probl√©m√°kkal, igazi c√©lokkal dolgoznak. A bemutat√≥t k√∂vetŇĎen a r√©sztvevŇĎk k√©rd√©seket tehetnek fel azzal kapcsolatban, hogy mit √©lt √°t a r√©sztvevŇĎ a gyakorlat k√∂zben √©s a tr√©nernek is, aki elmagyar√°zza a m√≥dszer l√©nyeg√©t, a gyakorlat l√©p√©seit √©s felh√≠vja a figyelmet az esetleges neh√©zs√©gekre. A r√©sztvevŇĎk 2 vagy 3 fŇĎs kiscsoportokban tapasztalt coachok t√°mogat√°s√°val megcsin√°lj√°k a gyakorlatot.

A r√©sztvevŇĎk visszajelz√©st kapnak, megosztj√°k √©lm√©nyeiket a csoporttal √©s ism√©telten k√©rd√©seket tehetnek fel. Megbesz√©lik a m√≥dszer gyakorlati alkalmaz√°s√°t, hol, mikor √©rdemes haszn√°lni.

FelnŇĎttk√©pz√©si nyilv√°ntart√°si sz√°m
B/2020/004163

ADATV√ČDELMI T√ĀJ√ČKOZTAT√ď

 

Az NLP Akad√©mia Kft. t√°j√©koztatja az nlpakademia.hu, i-coaching.hu, sorsfordito.hu, nlpkonyvek.hu oldalakon √©rdeklŇĎdŇĎket √©s a regisztr√°l√≥kat az √°ltala kezelt szem√©lyes adatokr√≥l, a szem√©lyes adatok kezel√©s√©vel kapcsolatos gyakorlat√°r√≥l, a szem√©lyes adatok v√©delme √©rdek√©ben tett szervez√©si √©s technikai int√©zked√©seirŇĎl, valamint az √©rintettek jogair√≥l √©s azok gyakorl√°s√°nak m√≥dj√°r√≥l.

1.¬†¬†¬† Az adatkezelŇĎk szem√©ly√©nek azonos√≠t√°sa

Név: NLP Akadémia Kft.
Sz√©khely: 1094 Budapest, TŇĪzolt√≥ utca 13. fszt. 1.
Adószám: 14897784-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-925063
E-mail: info@nlpakademia.hu
Telefon: +36-(30)-919-8280
Adatkezelési nyilvántartási szám:  NAIH-65098/2013
FelnŇĎttk√©pz√©si nyilv√°ntart√°si sz√°m: B/2020/004163

2.    A tájékoztató célja, hatálya

A t√°j√©koztat√≥ c√©lja, hogy bemutassa az NLP Akad√©mia Kft. √°ltal alkalmazott adatkezel√©st, a k√∂vetett adatbiztons√°gi szempontokat. Hat√°lya az 1. pontban bemutatott adatkezelŇĎre, honlapja l√°togat√≥ira valamint k√©pz√©sein, workshopjain √©s rendezv√©nyein r√©sztvevŇĎ szem√©lyekre terjed ki. Jelen szab√°lyzat hat√°lya az al√°bbi weboldalakra terjed ki:

- nlpakademia.hu

- i-coaching.hu

- sorsfordito.hu

- nlpkonyvek.hu

3.    Egyes adatkezelések

3.1 Regisztr√°ci√≥ h√≠rlev√©l k√ľld√©s√©hez

3.1.1 Adatkezelés célja

A regisztr√°ci√≥ c√©lja, hogy a honlap l√°togat√≥ja ‚Äď saj√°t kezdem√©nyez√©se alapj√°n ‚Äďt√°j√©koztat√°sokat, aj√°nlatokat kaphasson az NLP Akad√©mia Kft. k√©pz√©seirŇĎl, workshopjair√≥l √©s rendezv√©nyeirŇĎl.

3.1.2 Kezelt adatok körei, céljai

A regisztr√°ci√≥ sor√°n az oldal l√°togat√≥inak meg kell adniuk a k√∂vetkezŇĎ adatot:

- E-mail cím

Az e-mail c√≠m a t√°j√©koztat√≥ megad√°s√°hoz sz√ľks√©ges √©s el√©gs√©ges.

3.1.3 Jogalap

Az adatkezel√©s jogalapja a 2. pontban felsorolt oldalakon √©rdeklŇĎdŇĎ elŇĎzetes hozz√°j√°rul√°sa.

3.1.4 √Črintettek k√∂re

√Črintettek azok a szem√©lyek, akik ‚Äď saj√°t kezdem√©nyez√©s√ľk alapj√°n ‚Äď azonos√≠that√≥v√° k√≠v√°nnak v√°lni a 3.1.1 pontban r√∂gz√≠tett c√©lb√≥l.

3.1.5 Adatkezel√©s idŇĎtartama

Az adatkezel√©s a h√≠rlev√©lrŇĎl val√≥ leiratkoz√°sig t√∂rt√©nik. A leiratkoz√°s a h√≠rlev√©lben tal√°lhat√≥ ‚ÄěLeiratkoz√°s‚ÄĚ gomb vagy link megnyom√°s√°val lehets√©ges. Emellett lehetŇĎs√©g van e-mailben is k√©rni a regisztr√°ci√≥ t√∂rl√©s√©t, melyet 3 munkanapon bel√ľl teljes√≠t√ľnk. A k√©pz√©si rendszer√ľnk 3.4 pont szerinti √ľgyf√©l adatb√°zis√°ban t√∂rt√©nŇĎ adatkezel√©shez az √©rintettektŇĎl k√ľl√∂n erre szolg√°l√≥ hozz√°j√°rul√°st k√©r√ľnk.

3.2 Regisztráció rendezvényeinken való részvételre

3.2.1 Adatkezelés célja

Rendezvények (nyílt estek, konferenciák) szervezése, lebonyolítása.

3.2.2 Kezelt adatok körei, céljai

- név

- e-mail cím

A fenti adatok k√∂z√ľl ‚Äď a v√°rhat√≥ l√©tsz√°m ismeret√©n t√ļl - a n√©v a jelentkezŇĎ azonos√≠t√°s√°hoz, az e-mail c√≠m pedig a kapcsolattart√°shoz sz√ľks√©ges √©s el√©gs√©ges.

3.2.3 Jogalap

Az adatkezel√©s jogalapja a 2. pontban felsorolt oldalain kereszt√ľl a rendezv√©nyekre jelentkezŇĎk elŇĎzetes hozz√°j√°rul√°sa.

3.2.4 √Črintettek k√∂re

√Črintettek azok a szem√©lyek, akik a 2. pontban felsorolt oldalain kereszt√ľl jelentkezŇĎv√© v√°lnak.

3.2.5 Adatkezel√©s idŇĎtartama

A rendezv√©nyek lebonyol√≠t√°sa ut√°n az adatokat ‚Äď a c√©l megval√≥sul√°s√°ra tekintettel ‚Äď t√∂r√∂lj√ľk. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl a jelentkezŇĎk b√°rmikor e-mailben k√©rhetik a regisztr√°ci√≥juk t√∂rl√©s√©t, melyet legfeljebb 3 munkanapon bel√ľl teljes√≠t√ľnk.

3.3 NLP képzésekre vagy workshopokra jelentkezés

3.3.1 Az adatkezelés célja

Részvétel biztosítása az NLP Akadémia által meghirdetett képzéseken vagy workshopokon.

3.3.2 A kezelt adatok körei, céljai

- név

- anyja neve

- sz√ľlet√©si hely √©s idŇĎ

- levelezési cím

- e-mail cím

- telefonsz√°m

- a legmagasabb iskolai végzettség

- oktatási azonosító

A fentiek k√∂z√ľl a n√©v az azonos√≠t√°shoz, az e-mail √©s levelez√©si c√≠m, valamint a telefonsz√°m a kapcsolattart√°shoz, anyja neve, a sz√ľlet√©si helye √©s ideje, a legmagasabb iskolai v√©gzetts√©ge √©s az oktat√°si azonos√≠t√≥ a hat√°lyos jogszab√°lyoknak megfelelŇĎ statisztikai adatszolg√°ltat√°shoz, √©s t√°j√©koztat√°si k√∂telezetts√©g teljes√≠t√©s√©hez sz√ľks√©ges.

3.3.3 Jogalap

Az adatkezel√©s alapja a k√©pz√©seinkre, workshopjainkra jelentkezŇĎk √∂nk√©ntes hozz√°j√°rul√°sa.

3.3.4 √Črintettek k√∂re

√Črintettek azok a term√©szetes szem√©lyek, akik a k√©pz√©seinkre, workshopjainkra jelentkeznek.

3.3.5 Adatkezel√©s idŇĎtartama

Az adatokat ebben a k√∂rben a k√©pz√©si dokumentumok keletkez√©s√©tŇĎl sz√°m√≠tott 8. √©v v√©g√©ig kezelj√ľk. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl a r√©sztvevŇĎk b√°rmikor e-mailben k√©rhetik a regisztr√°ci√≥juk t√∂rl√©s√©t, melyet legfeljebb 3 munkanapon bel√ľl teljes√≠t√ľnk. A k√©pz√©si rendszer√ľk 3.4 pont szerinti √ľgyf√©l adatb√°zis√°ban t√∂rt√©nŇĎ adatkezel√©shez az √©rintettektŇĎl k√ľl√∂n hozz√°j√°rul√°st k√©r√ľnk.

3.4 Ügyfél adatbázis (címlista)

3.4.1 Az adatkezelés célja

Az √ľgyf√©l adatb√°zisunk az NLP Akad√©mia Kft. tev√©kenys√©ge ir√°nt √©rdeklŇĎdŇĎk, k√©pz√©seinken, workshopjainkon, rendezv√©nyeken r√©sztvevŇĎk adatainak nyilv√°ntart√°sa.

3.4.2 A kezelt adatok körei, céljai

ADAT ADATKEZEL√ČSI C√ČL
név azonosítás
email cím kapcsolattartás
telefonsz√°m kapcsolattart√°s
elkezdett, befejezett k√©pz√©sek elŇĎmenetel nyilv√°ntart√°sa

3.4.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja az érintettek hozzájárulása

3.4.4 √Črintettek k√∂re

√Črintettek azok a term√©szetes szem√©lyek, akik ak√°r a 2. pontban felsorolt honlapokon, ak√°r a k√©pz√©seken, ak√°r a workshopokon elŇĎzetes t√°j√©koztat√°s alapj√°n hozz√°j√°rulnak adataiknak az √ľgyf√©l adatb√°zisban t√∂rt√©nŇĎ adatkezel√©s√©hez.

3.4.5 Adatkezel√©s idŇĎtartama

Az adatokat 5 √©v ut√°n t√∂r√∂lj√ľk. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl a jelentkezŇĎk b√°rmikor e-mailben k√©rhetik adataik t√∂rl√©s√©t az √ľgyf√©lnyilv√°ntart√°sunkb√≥l, melyet legfeljebb 3 munkanapon bel√ľl teljes√≠t√ľnk.

3.5. NLP könyvek megrendelése

3.5.1. Az adatkezelés célja

A megrendel√©s visszaigazol√°sa, d√≠jbek√©rŇĎ √©s sz√°mla ki√°ll√≠t√°sa, k√ľld√©se, a megrendel√©s teljes√≠t√©se.

3.5.2. A kezelt adatok köre és célja

A megrendelŇĎ neve √©s c√≠me, c√©g eset√©ben c√©gn√©v, sz√©khely √©s ad√≥sz√°m. A megrendel√©s idŇĎpontja, a sz√°mla adatai, a sz√°mla ki√°ll√≠t√°s√°nak idŇĎpontja. A kezelt adatok a megrendelŇĎ √©s a megrendel√©s azonos√≠t√°s√°ra, kapcsolattart√°sra, sz√°ml√°z√°sra √©s csomagsz√°ll√≠t√°sra szolg√°lnak. A megrendel√©s sor√°n megadott adatokat nem ellenŇĎrizz√ľk, helyess√©g√ľk√©rt a megrendelŇĎ felel.

3.5.3. Jogalap

Az adatkezel√©s jogalapja jogszab√°lyi elŇĎ√≠r√°s √©s az √©rintettek hozz√°j√°rul√°sa.

3.5.4. √Črintettek k√∂re

Az adatkezel√©sben √©rintett szem√©ly, legyen mag√°nszem√©ly vagy jogi szem√©ly, aki a 2. pontban felsorolt oldalakon kereszt√ľl megrendel√©st ad le.

3.5.4. Az adatkezel√©s idŇĎtartama

Az adatkezel√©s a megrendel√©s teljes√≠t√©s√©ig tart. A sz√°mviteli bizonylatokat a Sz√°mvitelrŇĎl sz√≥l√≥ 2000. √©vi C. t√∂rv√©ny 169. ¬ß (2) bekezd√©se √©rtelm√©ben nyolc √©vig meg kell ŇĎrizni. A megrendelŇĎ k√©relm√©re, h√≠rlev√©l k√ľld√©se c√©lj√°b√≥l a megrendelŇĎ adatai beker√ľlhetnek az NLP Akad√©mia adatb√°zis√°ba.

4.¬†¬†¬† √Črintettek jogai √©s joggyakorl√°s

Az érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni az NLP Akadémia Kft. által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését.

Az NLP Akad√©mia Kft. az √ľgyf√©l k√©r√©s√©re tov√°bbi t√°j√©koztat√°st ad az √ľgyf√©lre vonatkoz√≥, √°ltala kezelt adatokr√≥l, az adatkezel√©s c√©lj√°r√≥l, jogalapj√°r√≥l, idŇĎtartam√°r√≥l, tov√°bb√° arr√≥l, hogy kik √©s milyen c√©lb√≥l kapj√°k vagy kapt√°k meg adatait. Az NLP Akad√©mia Kft. a k√©relem beny√ļjt√°s√°t√≥l sz√°m√≠tott 30 napon bel√ľl √≠r√°sban a magadott e-mail c√≠mre k√ľldi el a k√©rt t√°j√©koztat√°st.

A regisztr√°ci√≥ t√∂rl√©s√©t az √ľgyfelek a ‚Äěkapcsolat‚ÄĚ men√ľponton kereszt√ľl, vagy az info@nlpakademia.hu e-mail c√≠mre k√ľld√∂tt lev√©lben k√©rhetik. A k√©relmet a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎ alatt, de legfeljebb 15 napon bel√ľl teljes√≠tj√ľk.

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postacím: 1530 Budapest, Pf. 5., telefon + 36 1 391 1400, fax: + 36 1 391 1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu ).

Az √©rintett az adatainak kezel√©s√©vel kapcsolatos s√©relem eset√©n b√≠r√≥s√°ghoz fordulhat. A b√≠r√≥s√°g az √ľgyben soron k√≠v√ľl j√°r el. A pert az √©rintett ‚Äď v√°laszt√°sa szerint - a lak√≥helye vagy tart√≥zkod√°si helye szerint illet√©kes t√∂rv√©nysz√©k elŇĎtt is megind√≠thatja.

5.    Adatfeldolgozás, adattovábbítás

Az adatokat elsŇĎdlegesen az NLP Akad√©mia Kft. belsŇĎ munkat√°rsai jogosultak megismerni, harmadik szem√©lyek r√©sz√©re nem adj√°k √°t √©s nem teszik k√∂zz√©.

Hat√≥s√°gi ellenŇĎrz√©s sor√°n a r√©sztvevŇĎk adatai anonim m√≥don √°tadhat√≥k a hat√≥s√°gok r√©sz√©re a hat√°lyos jogszab√°lyoknak megfelelŇĎen.

Az informatikai rendszer √ľzemeltet√©se k√∂r√©ben az NLP Akad√©mia Kft. adatfeldolgoz√≥t (pl. rendszer√ľzemeltetŇĎ) vesz ig√©nybe.

Az adatfeldolgozó:

N√ČV C√ćM TEV√ČKENYS√ČG
NETSOFT&HR Bt. 2360 Gyál, Wesselényi utca 17/1. rendszergazdai tevékenység

Az NLP Akad√©mia Kft. informatikai rendszere a weboldal haszn√°lat√°val a l√°togat√≥k felhaszn√°l√≥i szok√°s√°r√≥l √©s aktivit√°s√°r√≥l adatokat gyŇĪjthet, melyek nem kapcsolhat√≥k √∂ssze a l√°togat√≥k √°ltal a regisztr√°ci√≥kor megadott egy√©b adatokkal, sem m√°s honlapok vagy szolg√°ltat√°sok ig√©nybev√©telekor keletkezŇĎ adatokkal.

Minden olyan esetben, ha az NLP Akad√©mia Kft. az eredeti adatfelv√©tel c√©lj√°t√≥l elt√©rŇĎ c√©lra k√≠v√°nja felhaszn√°lni a szolg√°ltatott adatokat, errŇĎl √ľgyfeleit t√°j√©koztatja, √©s egyben megk√©ri elŇĎzetes hozz√°j√°rul√°s√°t, √©s csak annak birtok√°ban haszn√°lja fel elt√©rŇĎ c√©lra. A l√°togat√≥ sz√°m√°ra biztos√≠tjuk a k√©rt felhaszn√°l√°s elleni tiltakoz√°s lehetŇĎs√©g√©t.

6.    Adatbiztonságról

Az NLP Akad√©mia Kft., illetve tev√©kenys√©gi k√∂r√©ben az adatfeldolgoz√≥ minden esetben gondoskodik az adatok biztons√°g√°r√≥l. Megtesz√ľnk minden olyan technikai √©s szervez√©si int√©zked√©st, melyek az adat- √©s titokv√©delmi szab√°lyok √©rv√©nyre juttat√°s√°hoz sz√ľks√©gesek. A t√∂rv√©nyi elŇĎ√≠r√°soknak megfelelŇĎen megfelelŇĎ int√©zked√©seket tett√ľnk az adatok v√©delm√©re, √≠gy k√ľl√∂n√∂sen a jogosulatlan hozz√°f√©r√©s, megv√°ltoztat√°s, tov√°bb√≠t√°s, nyilv√°noss√°gra hozatal, t√∂rl√©s vagy megsemmis√≠t√©s, valamint a v√©letlen megsemmis√ľl√©s √©s s√©r√ľl√©s, tov√°bb√° az alkalmazott technika megv√°ltoz√°s√°b√≥l fakad√≥ hozz√°f√©rhetetlenn√© v√°l√°s ellen.

7.    Egyebek, záró rendelkezések

A rendszer a weboldalon tett l√°togat√°sok alkalm√°val n√©h√°ny cookie-t k√ľld a l√°togat√≥ sz√°m√≠t√≥g√©p√©re, amelyek r√©v√©n annak b√∂ng√©szŇĎje egyedileg azonos√≠that√≥v√° v√°lik.

Ezen cookie-k felhaszn√°l√°sa a k√∂vetkezŇĎ: A b√∂ng√©szŇĎ programok ezen cookie-k seg√≠ts√©g√©vel t√°rolj√°k, a NLP Akad√©mia Kft. webhely√©n tett l√°togat√°sait, a weboldalon t√∂rt√©nt tev√©kenys√©gek √°llapotait az oldal mŇĪk√∂d√©se illetve a felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny fokoz√°sa √©rdek√©ben.

Alkalmazott cookie-k (s√ľtik):

- felhaszn√°l√≥ (oldall√°togat√≥) √°ltal r√∂gz√≠tett adatokat t√°rol√≥ s√ľtik

- felhaszn√°l√≥ k√∂zpont√ļ munkamenet-s√ľtik

- multim√©dia-lej√°tsz√≥ munkamenet-s√ľtik

- a felhaszn√°l√≥i fel√ľlet testre szab√°s√°t seg√≠tŇĎ munkamenet-s√ľtik

A felhaszn√°l√≥k az internetes b√∂ng√©szŇĎk adatv√©delmi be√°ll√≠t√°sain√°l kapcsolhatj√°k ki √©s be a cookie-k kezel√©st. A legt√∂bb b√∂ng√©szŇĎ men√ľsor√°ban tal√°lhat√≥ ‚ÄěSeg√≠ts√©g‚ÄĚ funkci√≥ t√°j√©koztat√°st ny√ļjt a cookiek tilt√°s√°val vagy kikapcsol√°s√°val kapcsolatosan.

A weboldalon tal√°lhat√≥, m√°s √°ltal √ľzemeltetett oldalakra navig√°l√≥ linkekre kattintva a l√°togat√≥ a weboldalt elhagyja, √°tl√©p a hivatkozott oldalakra, √©s adatainak kezel√©se att√≥l fogva azon oldal tulajdonosa √°ltal t√∂rt√©nik. (A folyamat a b√∂ng√©szŇĎprogram c√≠msor√°ban k√≠s√©rhetŇĎ figyelemmel.)
A m√°s oldalon megadott szem√©lyes adatok, vagy m√°s oldalak √ľzemeltetŇĎi rendszer√©ben k√©pzŇĎdŇĎ, vagy a m√°sok √°ltal gyŇĪjt√∂tt technikai adatok kezel√©s√©√©rt az NLP Akad√©mia Kft. felelŇĎss√©get nem v√°llal.

Amennyiben a l√°togat√≥ szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tel√©hez a regisztr√°ci√≥ sor√°n harmadik f√©l adatait adta meg annak √≠r√°sos hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl, √©s a weboldal haszn√°lata sor√°n azzal b√°rmilyen m√≥don k√°rt okozott vagy vissza√©l, az NLP Akad√©mia Kft. jogosult a l√°togat√≥val szembeni k√°rt√©r√≠t√©s √©rv√©nyes√≠t√©s√©re. Az NLP Akad√©mia Kft. ilyen esetben minden tŇĎle telhetŇĎ t√°j√©koztat√°st √©s seg√≠ts√©get megad az elj√°r√≥ hat√≥s√°goknak a jogs√©rtŇĎ szem√©ly szem√©lyazonoss√°g√°nak meg√°llap√≠t√°sa c√©lj√°b√≥l.

A tájékoztatóban használt fogalmak

Látogató az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. honlapját bármely okból felkeresi.

√ČrdeklŇĎdŇĎ az a szem√©ly, aki az NLP Akad√©mia Kft. honlapj√°n meghirdetett programokkal kapcsolatban inform√°ci√≥t k√©r, aki az oldalon lehetŇĎv√© tett form√°ban a kapcsolatot felvette.

JelentkezŇĎ az a szem√©ly, aki az NLP Akad√©mia Kft. oldal√°n meghirdetett b√°rmely k√©pz√©sre vagy workshopra az ott megadott m√≥don jelentkezett.

R√©sztvevŇĎ az a szem√©ly, aki az NLP Akad√©mia Kft. felnŇĎttk√©pz√©si szerzŇĎd√©s√©t al√°√≠rta.

Budapest, 2021. janu√°r 10.

Dr. Stenger Györgyi

√ľgyvezetŇĎ