2 napos NLP Bevezető

Képzelj el egy olyan puzzle-t, ami nem csak egyféleképpen rakható össze! Elemeit bárhogyan is rendezed, mindig kapsz egy teljes képet. Sőt, ha másképp rendezed ugyanazokat az elemeket, egy másik képet kapsz. Ugye izgalmasan hangzik? Ha lenne ilyen, szívesen kipróbálnád?

Ilyen puzzle nem csak hogy létezik, hanem mindannyian a birtokában is vagyunk! Úgy hívják: emberi elme.

A 2 napos Bevezető tréningen bemutatók, beszélgetés, és sok kiscsoportos gyakorlat révén ízelítőt kaphatsz az NLP eszköztárából.

Kicsit olyan ez, mint egy svédasztal, ahol a következő témákba kóstolhatsz bele:

  • Megismerkedhetsz azokkal az „axiómákkal”, amelyekre az NLP-és gondolkodás épül. Amikor elkezded őket használni mindennapjaidban, sokkal könnyebben elérheted majd valódi céljaidat.
  • Elkezdheted kifinomítani érzékelésed (látás, hallás, tapintás), amelyek segítségével a világból jövő információkat befogadod, tárolod és előhívod. Ezek az információk alkotják emlékeidet. Ha netán feledékeny vagy, azt is megtudhatod, hogy miért.
  • Rájössz arra, miért van az, hogy valaki már első látásra rokonszenves, más meg nem. Valakivel elsőre megtalálod a közös hangot, mással már évek óta keresed. Megtanulsz rokonszenvet teremteni bárkivel, akivel csak szeretnél. Jól jönne ez a munkahelyeden? A családban? Már szombat este ki is próbálhatod.
  • Varázslatos pillanatok „elmentése”  – NLP-és szóval „rögzítés”. Ha ezt megtanulod használni, hozzáférsz belső erőforrásaidhoz minden olyan helyzetben, amikor csak szükséged van rá. Azaz nem fogsz izgulni a vizsgán. Nyugodt maradsz, amikor a gyerek egyest hoz. Nem ordítod le a szomszédod fejét….  Végül is arról szól, hogy tudod majd kezelni érzelmi állapotaidat. Persze továbbra is lehetsz dühös, mérges és szomorú, de már nem muszáj, választhatod azt is, hogy higgadt és vidám maradsz.
  • Előcsalogatod az életed fonalát (az NLP egyik leghatásosabb metaforája), azaz a múltadhoz, jelenedhez és a jövődhöz való viszonyulásod, személyes időérzékelésed. Lehet, hogy hihetetlennek hangzik, de még a fejedben pörgő múltbeli események filmjét is újrarendezheted, s ezzel életed egészére kiterjedő változást érhetsz el.

Eddig mindig megvalósult minden célod? Nem? Vajon mi akadályozott meg benne? Lehet, hogy el sem hitted, hogy elérheted? Nem elég álmodozni, vágyni valamire, másoktól várni a megoldást. Gondoltál-e már arra, hogy csak azt érheted el, ami kizárólag rajtad múlik. Csak így veheted kezedbe életed irányítását. Akarod? Mert, ha igen itt a helyed! Ideje, hogy megismerd a célkitűzés művészetét!

A 2 napos NLP bevezető hétvége után az NLP tanulmányokat az Alaptanfolyammal (NLP AlapokAlapja) folytathatod.

Lehet, hogy most nincs számodra alkalmas időpont, azonban szívesen kapnál tájékoztatást a következő induló tréningjeinkről, iratkozz fel itt a hírlevelünkre!