Csúcsteljesítmény – Hozd ki magadból a legjobbat!

Lehet, hogy azt gondolod:

 • behúzott kézifékkel haladok a céljaim felé vagy a cél előtt mindig befékezek
 • valami mindig visszafog, pedig többre vagyok képes
 • vagy eleve csak ennyire vagyok képes
 • a sikerre szorongással gondolok
 • igazából nem élvezem, amit csinálok, nehéz, nyögve-nyelősen megy
 • haladnék, de… mindig ott egy “de”
 • a feladatokat meg KELL csinálnom
 • én ezt nem tudom megtanulni…
 • rengeteg tudásom, tapasztalatom van, és nem használom
 • nem tudom befejezni a dolgaim, úszom a feladatokkal
 • valamiért mindig csak második, harmadik… sokadik vagyok…
 • a versenyeket nem nekem találták ki
 • sosem érem el a céljaim, sosem érek célba
 • a teljesítmény nekem csak az elvárásokról szól
 • vannak helyzetek, amikor egyszerűen leblokkolok

Azzal, hogy ezen az oldalon jársz már megtetted az első lépést afelé, hogy a fenti gondolatokat megváltoztasd és kihozd magadból a legjobbat!       

A mi kultúránkban a jelentős eredményeket a magas hegycsúcsok szimbolizálják. Különösen a sportban szoktak csúcsokat döntögetni. Vajon csak a sportolóknak, hegymászóknak, tudósoknak, művészeknek és topmenedzsereknek van szükségük arra, hogy képesek legyenek csúcsteljesítményt nyújtani? A válasz természetesen nem. Hiszen bizonyos élethelyzetekben mindannyian ki akarjuk hozni magunkból a legtöbbet – legyen az egy vizsga, állásinterjú vagy egy ünnepi vacsora.

CSÚCSTELJESÍTMÉNY tréningünkön különleges eszköztárat kapsz a kezedbe, hogy önmagadban megtaláld,  és tudatosan használd belső erőforrásaidat.

Ez a tréning Neked szól, ha:

 • pontosabban akarod tudni, milyen célokat érdemes kitűznöd, és hogyan valósíthatod meg terveidet, feladataidat könnyen és magas szinten,
 • úgy gondolod, itt az idő, hogy felfedezd, hogyan hárítsd el az utadban álló akadályokat: mások kritikáját, vagy épp önmagad szabotálását,
 • elsajátítanád, hogyan hívd elő bármikor a szükséges erőforrásaidat,
 • kíváncsi vagy, vajon milyen erőforrások rejtőznek benned, amiről nem is tudsz,
 • át akarod élni az önfeledt cselekvést, az áramlást  – Csíkszentmihályi Mihály kifejezésével  a „flow” élményét.

„Abban nincs semmi csodálatos, ha valaki másnál kiválóbbak vagyunk. Igazi csoda a korábbi önmagunkhoz képesti kiválóbbságban mutatkozik meg.”Hindu közmondás

 

Egy korábbi résztvevő sikertörténete:

A csúcsteljesítmény tréninggel kapcsolatban különösebb elvárásom nem volt. Arra gondoltam, hogy egy önismerettel, önfejlesztéssel eltöltött hétvége lesz kellemes, támogató társaságban. Csak javamra válhat. Sokkal ,,CSÚCSabbra,, sikeredett…
Elég céltudatosnak ismerem magam, de voltak olyan céljaim, vágyaim amiknek valahogy soha nem sikerült – különböző hiedelmeim miatt – nekiállnom. Titkon egy soványabb, egészségesebb külsőről álmodtam, de erőfeszítéseket nem tettem érte.
Úgy hozta a ”véletlen”, hogy a hétvége csúcs gyakorlatát pont egy csúcs sportolóval végezhetem el. „Le akarok fogyni.”; ,,Le akarok adni.” „Sovány szeretnék lenni.,, – hajtogattam. Sikertelen céljaim helyett most egy számomra sokkal ökológikusabb csúcs célt határoztunk meg:
Meg akarok szeretni sportolni! Még aznap felhívtam a csoporttársamtól kapott edző telefonszámát. Azóta, ha tehetem, sporttal töltöm a szabadidőm. Gyakran hajnalban kelek, 5:30-kor egy jó edzésért. Két alkalommal is körbetekertem a Balatont és a Margitszigeti kör-körök sem jelentenek gondot. Addig nem remélt teljesítményeket érek el. És a mellékhatás? Mínusz 10 kiló és sok-sok centi…. 3 ruhaméret 13 hónap alatt!
Azoknak ajánlom a Csúcsteljesítmény tréninget, akik személyes csúcsok elérésére vágynak…
A hétvége eredménye pedig az lehet, hogy a vágyakozást felváltja a csúcsra törekvés!

Movik Gabriella
movikgabriella@yahoo.com

Olvass el további sikertörténeteket!

A tréning további különlegessége, hogy itt olyan erőforrásokra is rábukkanhatsz, amelyek esetleg már feledésbe merültek, vagy amelyekről talán nem is tudtad, hogy megvannak Benned. Így aztán a feladatod megoldásához több, alternatív lehetőség is feltárul előtted.

Olyan ez, mintha nyári délután felmásznál az öreg ház padlására, hogy megkeress egy régi könyvet, ahol aztán a kimozdult tetőcserép helyén besüt a nap, a fénypászta rávilágít a könyvre, amelyet kerestél, ám mellette meglátod egykori játékaidat, és egy dobozban régi fényképekre bukkansz, vagy gondosan összehajtogatott gyermekruhákra, amelyek – ahogy letisztogatod őket – kinccsé válnak a kezedben, szinte életre kelnek, és elővarázsolják az egykori izgalmas kalandokat, vidám élményeket. És ekkor elmosolyodva talán úgy döntesz, magaddal hozod egyik-másik régiséget, hiszen néhanapján olyan jól jön egy kis emlékeztető, hogy milyen sokfelé jártál, és mennyi mindent éltél már át. Mekkora erőt tud adni, amikor úgy éled át a jelenedet, hogy abba beépítetted a múltad legszebb pillanatait! Mennyi váratlan lehetőséget tudsz felfedezni!

Két és fél nap alatt csúcsokat járhatsz be, sőt még azon túl nézhetsz!

A CSÚCSTELJESÍTMÉNY tréningen elsajátítható gyakorlatok a motiváció, a magabiztosság és a kompetencia területein segítenek, hogy tisztába kerülj saját lehetőségeiddel, és erőforrásaid aktivizálásával létrehozd magadban a csúcsteljesítmény állapotát.
Sőt! Ezek mellett azt is megtapasztalhatod, hogyan működhetsz közre támogatóként abban, hogy más is átélje és megerősítse önmagában ezt az érzést.

A CSÚCSTELJESÍTMÉNY tréning olyan NLP gyakorlatokon alapszik, amelyek a leghatékonyabban és leggyorsabban juttatnak el a csúcsteljesítményhez szükséges erőforrásteli állapotba. A tréning anyaga élvezetes, és azok számára is könnyedén elsajátítható, akik nem rendelkeznek NLP-s előképzettséggel.

Munka? Megmérettetés? Tanulmányok? Sport? Új tervek? Magánélet?
Bármilyen területen használhatod majd tudásodat, hogy kihozd magadból a maximumot!

Összefoglalva, Neked ajánljuk a CSÚCSTELJESÍTMÉNY tréninget, ha:

 • úgy véled, jól jönne egy plusz adag önbizalom például egy nyilvánosság előtti megszólalás alkalmával, vagy
 • le akarsz szokni önmagad szabotálásáról, vagyis önmagad ellensége helyett önmagad barátja akarsz lenni, vagy
 • egyszerűen csak tudod, hogy több van benned, és ezt ki akarod hozni magadból, vagy
 • kreatívan fel szeretnéd tárni, milyen készségekkel és jártassággal rendelkezel egy feladat teljesítéséhez, és
 • kíváncsi vagy, hogyan egészíthetnéd ki, fejleszthetnéd ezen képességeid tovább, vagy
 • miután megtapasztaltad a „flow”-t, szeretnéd megtanulni, hogyan idézheted ezt elő akár önmagadban, akár másokban.

A tréning pénteken 16.00-20.00 közötti, szombat-vasárnap egésznapos csúcsélmény programot jelent.

Két és fél nap, hogy készen állj  csúcsokat hódítani!!

Nos? Elhatároztad magad?

Akkor már csak egy kattintásra vagy attól, hogy megtanuld, hogyan hozhatod ki magadból a legjobbat! Milyen gyorsan kattintasz?

d7763ed41807680b1b88a0f06ccac127

Lehet, hogy most nincs számodra alkalmas időpont, azonban szívesen kapnál tájékoztatást a következő induló tréningjeinkről, iratkozz fel itt a hírlevelünkre!