Nick Kemp Provokatív Változások (PCW)

Nick Kemp már többször járt Budapesten, kétszer tartott PCW I. szintű  háromnapos tréninget 2011-ben és 2012-ben. Tavaly pedig nagy sikere volt a PCW II. szintű tréningjének is. Provokatív Változások? Vagy inkább az ITT és MOST művészete sok-sok humorral? Szeretsz gyorsan és nevetve tanulni?

Hogy könnyebben tudj döntést hozni, érdemes megnézni az alábbi videót és elolvasni az élménybeszámolót!


A csoport.

 A fenti videón Nick Kemp Fehér Csabával beszélget, aki csaknem egy év távlatából az alábbiakról számol be:

Hogy is mondta Woody Allen az Annie Hallban?!

„..Istenem, ha minden ilyen flottul menne?”

Hát  abszolút ilyen érzésem volt nekem is Nick Kemp 1. budapesti tréningje után, sőt  ha csinálok egyfajta számvetést az azóta eltelt cirka 1 évről, úgy is csak igazolni tudom ezt a fajta „bölcsességet”.

Vajon miért gondolják azt sokan, hogy mindenféle gyógyszerek, többszázezer forintos, soha véget nem érő terápiák vezethetnek CSAK eredményre akkor, amikor valamiféle megrekedt helyzetből , avagy egy nem kívánt viselkedés rabságából szeretnénk szabadulni?

Szorongás, önbizalomhiány, pánik, megfelelési kényszer vagy, amivel én érkeztem Nickhez –koncentráció elvesztése bizonyos helyzetekben– csupa olyan érzés, amelyet már össze-vissza analizáltunk, darabokra szedtünk, de mégis azon vesszük észre magunkat, hogy képtelenek vagyunk szabadulni tőlük. Amolyan „púppá” váltak a hátunkon

Emlékeztek,  Hogy kiáltott fel Jean Marais a Púpos c. filmben:

„A púpos meghalt,  de Lagardere él!!”

Nos, Nick segítségével, nemcsak, hogy lehetőségünk van arra, hogy eltűnjön nekünk is a „púp” a hátunkról, hanem végül bátran ki is húzhatjuk magunkat, hiszen  képesek lehetünk az általunk elképzelt változásra..

Hiszitek, vagy sem,  minderre csupán 2 x 20 azaz kétszer húsz percre volt szüksége ennek az angol gentleman-nek…

Új felismerések, markáns rögzítések,hipnotikus állapot és HUMOR (így csupa nagy betűvel) dióhéjban ez volt a keret, amellyel Nick „rajtam operált”.

No, nézzük mi is történt, hogyan is működtem én ott.

Adott egyfajta megrekedt állapot, vagy ahogy én megéltem zsákutca. Az az átkozott rossz érzés –nevezzük koncentráció hiánynak- amely állandóan és persze automatikusan bekapcsol bizonyos helyzetekben. Hangsúlyozom, ahogy én magam megéltem. El is nevezhetjük  akár „robotpilótának”.

Mi történne akkor, ha  –amikor csak én akarom- át tudnám venni az irányítást a robotpilótáimtól?!

Pontosan ez a célja Nick-nek, ennek az áldott jó embernek, amikor elkezd „provokálni”  engem, ami  itt egy teljesen kellemes, humorral fűszerezett beszélgetést jelent, (Like talking to an old friend –ahogy Ő mondja) én meg csak ott ülök és közben azon veszem észre magam, hogy szép lassan visszafordulok a szákutcából.  Lehet, hogy nem is annyira megrekedt az az állapot?

Háát persze, hiszen csak én gondolom annak, így a legkézenfekvőbb, ha én is fogom kikormányozni magam belőle. Innen, már majd simán adhatok egy új irányt a hiedelmeimnek, így kvázi ÖNMAGAMNAK.

Az ecset így az én kezemben van, Nick a festéket biztosítja és festővásznat tartja … PROFI, a lehető legkomfortosabb  módon

Amit ő tesz ekkor, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy tudatosan rávilágít más nézőpontokra, kikényszerít új reakciókat belőlem.  (Teszi ezt majdnem kifogyhatatlan eszköztárral és némi hipnózissal) és ,leírom még egyszer, – hát ha valakinek ez nem tűnt volna fel – mindezt csupán 2×20 perc alatt!

Új felismerések közben csak úgy záporoznak belőlem. Jé, ez is ÉN volnék??! A francba, a robotpilótával, innentől ÉN ülök a kormánynál, még pontosabban most már el tudom dönteni, hogy mire koncentrálok az adott pillanatban és mire nem.

Ja, és, hogy valóban maradandó legyen a változás –akár egy életen keresztül is- , arról is Nick kezeskedik, méghozzá azzal, hogy a foglalkozás felvételének cd-jét megkapja  a kliens. Nekem ez, azóta is remek útitársam futás vagy akár vezetés közben J. Ugye, „markáns rögzítést” említtettem, így a tréningen  megszerzett élmények, a kiváltott hatás, a felismerések már a birtokomban maradnak, és ez tök jó.

A „másik legjobb’ az egészben, hogy nincs titok. A 3 napos kurzus alatt Nick módszere, ez a provokatív terápiamegismerhető és a gyakorlatban elsajátítható bárki számára.

Egyébként, adott egy Kitűnő helyszín, pazar tolmácsolás, jó arcok, amúgy meg önfeledtség, valóban maradandó élmények, …és az extra gyors VÁLTOZÁS lehetősége, akár előtted is!

DE, amennyiben Te mégis inkább a robotpilótádban hiszel MAGAD helyett és van még jó néhány felesleges forintod és időd egyéb véget nem érő terápiákra, okoskodókra úgy sorry, ez a lehetőség nem neked szól..

Nos, talán már el is döntötted…?!

Fehér Csaba

 

Ki is Nick?

Harminc éve tanítja a személyes változást. Tanult hipnózist, NLP-t, Provokatív terápiat Frank Farellytől, a módszer létrehozójától. 2004-ben Provokatív Terápia tréneri oklevelet szerzett Frank Farelly-től. Nick dolgozta ki a Provocative Change Works TM (Provokatív Változás Módszerét) – amit terapeutaként nagy sikerrel alkalmaz. 2006-ban 26 egymást követő héten a BBC rádió élő adásában szerepelt új módszerével, ahol a középpontban a fóbiák gyógyítása állt. Maga Frank Farelly is elismerően nyilatkozott az új megközelítésről: ” .. a provokatív terápia és a hipnózis együttes alkalmazása nagyon jól kiegészíti egymást és új megvilágításba helyezi a munkámat.”

2008-tól Nick-et már a legismertebb nemzetközi trénerek között tartják számon, és folyamatosan elhalmozzák felkérésekkel. Ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elfogadta meghívásunkat, ugyanis ritkán vállal tréninget angol nyelvterületen kívül.

A PCW módszere hasznos változásokat indít be a résztvevőkben és lehetővé válik számukra, hogy kilépjenek megrekedt állapotaikból és hozzáférjenek belső erőforrásaikhoz, hogy nagyobb szabadságot élvezzenek mindennapjaikban. Ez egy beszélgetős módszer, és közben használja a relaxáció elemeit is. A humor segítségével rámutat a helyzet abszurditásaira és a társadalmi sztereotipiákra. Mindig a jelen pillanatra fókuszál ahelyett, hogy a múltban keresné a válaszokat. Gyors és hatékony változásokat lehet elérni általa!

A módszert – a Provocative Change Works TM Nick a több ezer kliensével folytatott munkája során, valamint a BBC egyenes adásában szerzett tapasztalatai alapján dolgozta ki. Frank Farelly, és a hipnotikus nyelvi minták nagymesterének, Milton Ericsonnak a munkássága inspirálta.

A módszer 3 elemre támaszkodik:

  • verbális és nonverbális kommunikációval új reakciót vált ki,
  • hipnotikus nyelvi mintákkal befogadó állapotot hoz létre, miközben
  • az időkereteket folyamatosan változtatja.

A módszer lényege elsajátítható a tréning 3 napja alatt. Ebben segítenek a Nick által kitalált kártyák (Provocative Icon System TM), amelyek szintén zsenialitásáról tanuskodnak.

Bővebb információk Nickről: www.nickkemp.com

Részvételi feltételek

Az NLP Akadémia által ajánlott képzések lehetnek nyíltak vagy zártkörűek.

Ki jelentkezhet?
A nyílt képzésekre felnőtt magyar vagy a magyar nyelvet megfelelő szinten értő és beszélő külföldi állampolgár jelentkezhet. Igény szerint angol nyelvű képzéseket is tartunk.
A képzésekről az NLP Akadémia honlapján lehet tájékozódni. A tanfolyamok résztvevőivel felnőttképzési szerződést kötünk, melyhez az adatokat a fenti adatlapon kell megadni.

Hogyan jelentkezhetek?
A különböző képzésekre jelentkezhetsz a honlapon vagy e-mailben is. Ha az elérhető tájékoztatás nem nyújt elegendő információt, kérjük, keresd meg munkatársunkat, aki készséggel áll rendelkezésre.
A jelentkezési és a fizetési határidők betartása nagyon fontos a helyszínek szervezése és a tanfolyami helyed biztosítása miatt. Az NLP Akadémia fenntartja magának a helyszínváltoztatás jogát.

Hogyan fizetem a részvételi díjat?
A részvételi díj befizetése átutalással történik. Az átutalási információkat az NLP Akadémia munkatársa a felnőttképzési szerződés tervezetével együtt küldi meg. A befizetési határidő elteltével, egyéb megállapodás hiányában, a jelentkező helye nem biztosított.
A tanfolyamok időtartamától függően határozzuk meg a hiányzási lehetőségeket. A két- háromnapos képzésekről nem lehet hiányozni. Hiányzás esetén a részvételi díjat nem térítjük vissza. A résztvevő másik csoporthoz való csatlakozással tudja pótolni a kihagyott napot.

Lemondhatom-e a képzést?
A jelentkezési határidő elteltével és a teljes részvételi díj befizetését követően a képzés lemondási feltételei a következők: a képzés kezdő időpontja előtt 1 héttel a részvételi díj 50%-a visszafizethető, a képzés kezdő időpontja előtt 3 nappal 20%, ezt követően visszafizetés nem áll módunkban. Külön megállapodásban születhet döntés a befizetett díj egy későbbi tanfolyamon való felhasználásáról.

Az oktatás módja
A tréner a résztvevők segítségével bemutatja a módszereket. Nem helyzetjátékokról van szó, a résztvevők valódi problémákkal, igazi célokkal dolgoznak. A bemutatót követően a résztvevők kérdéseket tehetnek fel azzal kapcsolatban, hogy mit élt át a résztvevő a gyakorlat közben és a trénernek is, aki elmagyarázza a módszer lényegét, a gyakorlat lépéseit és felhívja a figyelmet az esetleges nehézségekre. A résztvevők 2 vagy 3 fős kiscsoportokban tapasztalt coachok támogatásával megcsinálják a gyakorlatot.

A résztvevők visszajelzést kapnak, megosztják élményeiket a csoporttal és ismételten kérdéseket tehetnek fel. Megbeszélik a módszer gyakorlati alkalmazását, hol, mikor érdemes használni.

Felnőttképzési nyilvántartási szám
B/2020/004163

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

 

Az NLP Akadémia Kft. tájékoztatja az nlpakademia.hu, i-coaching.hu, sorsfordito.hu, nlpkonyvek.hu oldalakon érdeklődőket és a regisztrálókat az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogairól és azok gyakorlásának módjáról.

1.    Az adatkezelők személyének azonosítása

Név: NLP Akadémia Kft.
Székhely: 1094 Budapest, Tűzoltó utca 13. fszt. 1.
Adószám: 14897784-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-925063
E-mail: info@nlpakademia.hu
Telefon: +36-(30)-919-8280
Adatkezelési nyilvántartási szám:  NAIH-65098/2013
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004163

2.    A tájékoztató célja, hatálya

A tájékoztató célja, hogy bemutassa az NLP Akadémia Kft. által alkalmazott adatkezelést, a követett adatbiztonsági szempontokat. Hatálya az 1. pontban bemutatott adatkezelőre, honlapja látogatóira valamint képzésein, workshopjain és rendezvényein résztvevő személyekre terjed ki. Jelen szabályzat hatálya az alábbi weboldalakra terjed ki:

- nlpakademia.hu

- i-coaching.hu

- sorsfordito.hu

- nlpkonyvek.hu

3.    Egyes adatkezelések

3.1 Regisztráció hírlevél küldéséhez

3.1.1 Adatkezelés célja

A regisztráció célja, hogy a honlap látogatója – saját kezdeményezése alapján –tájékoztatásokat, ajánlatokat kaphasson az NLP Akadémia Kft. képzéseiről, workshopjairól és rendezvényeiről.

3.1.2 Kezelt adatok körei, céljai

A regisztráció során az oldal látogatóinak meg kell adniuk a következő adatot:

- E-mail cím

Az e-mail cím a tájékoztató megadásához szükséges és elégséges.

3.1.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja a 2. pontban felsorolt oldalakon érdeklődő előzetes hozzájárulása.

3.1.4 Érintettek köre

Érintettek azok a személyek, akik – saját kezdeményezésük alapján – azonosíthatóvá kívánnak válni a 3.1.1 pontban rögzített célból.

3.1.5 Adatkezelés időtartama

Az adatkezelés a hírlevélről való leiratkozásig történik. A leiratkozás a hírlevélben található „Leiratkozás” gomb vagy link megnyomásával lehetséges. Emellett lehetőség van e-mailben is kérni a regisztráció törlését, melyet 3 munkanapon belül teljesítünk. A képzési rendszerünk 3.4 pont szerinti ügyfél adatbázisában történő adatkezeléshez az érintettektől külön erre szolgáló hozzájárulást kérünk.

3.2 Regisztráció rendezvényeinken való részvételre

3.2.1 Adatkezelés célja

Rendezvények (nyílt estek, konferenciák) szervezése, lebonyolítása.

3.2.2 Kezelt adatok körei, céljai

- név

- e-mail cím

A fenti adatok közül – a várható létszám ismeretén túl - a név a jelentkező azonosításához, az e-mail cím pedig a kapcsolattartáshoz szükséges és elégséges.

3.2.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja a 2. pontban felsorolt oldalain keresztül a rendezvényekre jelentkezők előzetes hozzájárulása.

3.2.4 Érintettek köre

Érintettek azok a személyek, akik a 2. pontban felsorolt oldalain keresztül jelentkezővé válnak.

3.2.5 Adatkezelés időtartama

A rendezvények lebonyolítása után az adatokat – a cél megvalósulására tekintettel – töröljük. Ettől függetlenül a jelentkezők bármikor e-mailben kérhetik a regisztrációjuk törlését, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk.

3.3 NLP képzésekre vagy workshopokra jelentkezés

3.3.1 Az adatkezelés célja

Részvétel biztosítása az NLP Akadémia által meghirdetett képzéseken vagy workshopokon.

3.3.2 A kezelt adatok körei, céljai

- név

- anyja neve

- születési hely és idő

- levelezési cím

- e-mail cím

- telefonszám

- a legmagasabb iskolai végzettség

- oktatási azonosító

A fentiek közül a név az azonosításhoz, az e-mail és levelezési cím, valamint a telefonszám a kapcsolattartáshoz, anyja neve, a születési helye és ideje, a legmagasabb iskolai végzettsége és az oktatási azonosító a hatályos jogszabályoknak megfelelő statisztikai adatszolgáltatáshoz, és tájékoztatási kötelezettség teljesítéséhez szükséges.

3.3.3 Jogalap

Az adatkezelés alapja a képzéseinkre, workshopjainkra jelentkezők önkéntes hozzájárulása.

3.3.4 Érintettek köre

Érintettek azok a természetes személyek, akik a képzéseinkre, workshopjainkra jelentkeznek.

3.3.5 Adatkezelés időtartama

Az adatokat ebben a körben a képzési dokumentumok keletkezésétől számított 8. év végéig kezeljük. Ettől függetlenül a résztvevők bármikor e-mailben kérhetik a regisztrációjuk törlését, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk. A képzési rendszerük 3.4 pont szerinti ügyfél adatbázisában történő adatkezeléshez az érintettektől külön hozzájárulást kérünk.

3.4 Ügyfél adatbázis (címlista)

3.4.1 Az adatkezelés célja

Az ügyfél adatbázisunk az NLP Akadémia Kft. tevékenysége iránt érdeklődők, képzéseinken, workshopjainkon, rendezvényeken résztvevők adatainak nyilvántartása.

3.4.2 A kezelt adatok körei, céljai

ADAT ADATKEZELÉSI CÉL
név azonosítás
email cím kapcsolattartás
telefonszám kapcsolattartás
elkezdett, befejezett képzések előmenetel nyilvántartása

3.4.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja az érintettek hozzájárulása

3.4.4 Érintettek köre

Érintettek azok a természetes személyek, akik akár a 2. pontban felsorolt honlapokon, akár a képzéseken, akár a workshopokon előzetes tájékoztatás alapján hozzájárulnak adataiknak az ügyfél adatbázisban történő adatkezeléséhez.

3.4.5 Adatkezelés időtartama

Az adatokat 5 év után töröljük. Ettől függetlenül a jelentkezők bármikor e-mailben kérhetik adataik törlését az ügyfélnyilvántartásunkból, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk.

3.5. NLP könyvek megrendelése

3.5.1. Az adatkezelés célja

A megrendelés visszaigazolása, díjbekérő és számla kiállítása, küldése, a megrendelés teljesítése.

3.5.2. A kezelt adatok köre és célja

A megrendelő neve és címe, cég esetében cégnév, székhely és adószám. A megrendelés időpontja, a számla adatai, a számla kiállításának időpontja. A kezelt adatok a megrendelő és a megrendelés azonosítására, kapcsolattartásra, számlázásra és csomagszállításra szolgálnak. A megrendelés során megadott adatokat nem ellenőrizzük, helyességükért a megrendelő felel.

3.5.3. Jogalap

Az adatkezelés jogalapja jogszabályi előírás és az érintettek hozzájárulása.

3.5.4. Érintettek köre

Az adatkezelésben érintett személy, legyen magánszemély vagy jogi személy, aki a 2. pontban felsorolt oldalakon keresztül megrendelést ad le.

3.5.4. Az adatkezelés időtartama

Az adatkezelés a megrendelés teljesítéséig tart. A számviteli bizonylatokat a Számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése értelmében nyolc évig meg kell őrizni. A megrendelő kérelmére, hírlevél küldése céljából a megrendelő adatai bekerülhetnek az NLP Akadémia adatbázisába.

4.    Érintettek jogai és joggyakorlás

Az érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni az NLP Akadémia Kft. által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését.

Az NLP Akadémia Kft. az ügyfél kérésére további tájékoztatást ad az ügyfélre vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Az NLP Akadémia Kft. a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban a magadott e-mail címre küldi el a kért tájékoztatást.

A regisztráció törlését az ügyfelek a „kapcsolat” menüponton keresztül, vagy az info@nlpakademia.hu e-mail címre küldött levélben kérhetik. A kérelmet a lehető legrövidebb idő alatt, de legfeljebb 15 napon belül teljesítjük.

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postacím: 1530 Budapest, Pf. 5., telefon + 36 1 391 1400, fax: + 36 1 391 1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu ).

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. A pert az érintett – választása szerint - a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes törvényszék előtt is megindíthatja.

5.    Adatfeldolgozás, adattovábbítás

Az adatokat elsődlegesen az NLP Akadémia Kft. belső munkatársai jogosultak megismerni, harmadik személyek részére nem adják át és nem teszik közzé.

Hatósági ellenőrzés során a résztvevők adatai anonim módon átadhatók a hatóságok részére a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

Az informatikai rendszer üzemeltetése körében az NLP Akadémia Kft. adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető) vesz igénybe.

Az adatfeldolgozó:

NÉV CÍM TEVÉKENYSÉG
NETSOFT&HR Bt. 2360 Gyál, Wesselényi utca 17/1. rendszergazdai tevékenység

Az NLP Akadémia Kft. informatikai rendszere a weboldal használatával a látogatók felhasználói szokásáról és aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze a látogatók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

Minden olyan esetben, ha az NLP Akadémia Kft. az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni a szolgáltatott adatokat, erről ügyfeleit tájékoztatja, és egyben megkéri előzetes hozzájárulását, és csak annak birtokában használja fel eltérő célra. A látogató számára biztosítjuk a kért felhasználás elleni tiltakozás lehetőségét.

6.    Adatbiztonságról

Az NLP Akadémia Kft., illetve tevékenységi körében az adatfeldolgozó minden esetben gondoskodik az adatok biztonságáról. Megteszünk minden olyan technikai és szervezési intézkedést, melyek az adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. A törvényi előírásoknak megfelelően megfelelő intézkedéseket tettünk az adatok védelmére, így különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

7.    Egyebek, záró rendelkezések

A rendszer a weboldalon tett látogatások alkalmával néhány cookie-t küld a látogató számítógépére, amelyek révén annak böngészője egyedileg azonosíthatóvá válik.

Ezen cookie-k felhasználása a következő: A böngésző programok ezen cookie-k segítségével tárolják, a NLP Akadémia Kft. webhelyén tett látogatásait, a weboldalon történt tevékenységek állapotait az oldal működése illetve a felhasználói élmény fokozása érdekében.

Alkalmazott cookie-k (sütik):

- felhasználó (oldallátogató) által rögzített adatokat tároló sütik

- felhasználó központú munkamenet-sütik

- multimédia-lejátszó munkamenet-sütik

- a felhasználói felület testre szabását segítő munkamenet-sütik

A felhasználók az internetes böngészők adatvédelmi beállításainál kapcsolhatják ki és be a cookie-k kezelést. A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció tájékoztatást nyújt a cookiek tiltásával vagy kikapcsolásával kapcsolatosan.

A weboldalon található, más által üzemeltetett oldalakra navigáló linkekre kattintva a látogató a weboldalt elhagyja, átlép a hivatkozott oldalakra, és adatainak kezelése attól fogva azon oldal tulajdonosa által történik. (A folyamat a böngészőprogram címsorában kísérhető figyelemmel.)
A más oldalon megadott személyes adatok, vagy más oldalak üzemeltetői rendszerében képződő, vagy a mások által gyűjtött technikai adatok kezeléséért az NLP Akadémia Kft. felelősséget nem vállal.

Amennyiben a látogató szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg annak írásos hozzájárulása nélkül, és a weboldal használata során azzal bármilyen módon kárt okozott vagy visszaél, az NLP Akadémia Kft. jogosult a látogatóval szembeni kártérítés érvényesítésére. Az NLP Akadémia Kft. ilyen esetben minden tőle telhető tájékoztatást és segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

A tájékoztatóban használt fogalmak

Látogató az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. honlapját bármely okból felkeresi.

Érdeklődő az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. honlapján meghirdetett programokkal kapcsolatban információt kér, aki az oldalon lehetővé tett formában a kapcsolatot felvette.

Jelentkező az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. oldalán meghirdetett bármely képzésre vagy workshopra az ott megadott módon jelentkezett.

Résztvevő az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. felnőttképzési szerződését aláírta.

Budapest, 2021. január 10.

Dr. Stenger Györgyi

ügyvezető