Énkép Expedíció – 2024. június 12-16.

Miért is kéne 5 napra elvonulnod?

Morfondírozol-e azon néha, hogy ki is vagy te valójában? Felmenőid gondolatai?


Ühüm…

És az is akarsz maradni?

Mit nyersz, ha csatlakozol hozzánk 5 napra, távol a világtól egy festői környezetben?

5 napig csak magaddal foglalkozol.
Átformálod haszontalan gondolataidat önmagadról, az életedről.
Megteremted a határaidat.
Kiszabadulsz az idő fogságából.

Ha azt hiszed, hogy nem tudsz változtatni azon, amit beléd tápláltak, tévedsz!
A kérdés, akarsz-e, mersz-e. Mered-e megtalálni igazi önmagad?
Lehet, hogy eddig is érzékelted, mintha nem a saját életed élnéd.
Meddig akarsz még mások gondolata maradni?

Itt az idő! Most 5 nap alatt tudsz ezen változtatni!

Neked való, ha…

Sértődékeny vagy.
Már egy szóra elsírod magad? Akkor nincsnek határaid.
Azt érzékeled, mintha elefántcsonttoronyban élnél.
A kínai nagyfal vékonyabb, mint amivel te körbevetted magad.
Csodálkozol, hogy magányos vagy.
Nem tudod megszervezni az életed.

Na, ezeken is lehet változtatni.

Nem könnyű, de lesz elegendő papírzsebkendő.

Az Énkép és az Idő

Az Énkép az, amit gondolok magamról, ki vagyok én valójában?

Énképed határozza meg, hogy mivel azonosulsz. A foglalkozásoddal, a családi státuszoddal, a tulajdonságaiddal, cselekedeteiddel, értékrendeddel. Netán az autóddal? Énképed tükröződik a környezetedben. Abban, hogy hol élsz, kivel élsz együtt. Milyen emberekkel barátkozol és milyen tárgyakkal veszed körbe magad.

Énképünk időtlen, ha hiszed, ha nem. Kisgyermekként is énként gondolsz magadra és akárhány éves vagy, úgy beszélsz magadról, hogy ÉN.

A gyermek még az időtlenségben él. Időérzékelésünk csak később tudatosodik. Az emberi lény érzékeli az időt, az órák csak mérik.

Egy afrikai kolléga az Afrikába látogató magyar kollégájának azt mondta: Nektek órátok van, nekünk pedig időnk.

Mit gondolsz erről?

Mindannyian máshogy kódoljuk az időt. Ez alapján viszonyulunk a múltunkhoz, jelenünkhöz és jövőnkhöz.

Az időről sokan és sokat írtak az ókortól napjainkig. Sokféle teória, megközelítés létezik. Az 5 nap alatt feltérképezed egyedi, az időhöz való különleges viszonyodat.

Érzékeled, hogy napjainkban felgyorsult az idő?
Lépést tudsz-e tartani a modern kor kihívásaival?
Megéled vagy csak túléled a pillanatot?
A múltra vagy inkább a jövőre fókuszálsz?
Rohansz és mégis folyton elkésel?
Semmire sincs időd? Akkor miről is szól az életed?
Erőforrásként értékeled a múltad, amely támogatja a jövőbeli céljaid?
Milyen jövőt teremtesz magadnak?

Észre sem veszed, hogy elment melletted az élet?
Lehet, hogy ez az utolsó esélyed, hogy ELKEZDD ÉLNI A SAJÁT ÉLETED! Most!
Ja, egyébként teljesen jól vagy, és mégis hiányzik valami?
Ezen az 5 napos kalandtúrán megtalálhatod!
Hogyan? Maradjon ez még titok.

NE GYERE EL HA…

Ha teljesen rendben vagy, és az idő is a barátod.
Jól érzed magad a bőrödben.
Nincs szükséged a változásra.
Minden úgy halad az életedben, ahogy azt szeretnéd.

Azonban, ha mégis eljössz, példakép lehetsz a többiek számára.

Kattints ide a jelentkezéshez!

Ja, ha esetleg nem tudod, hogy mit kezdj a szabadságod 5 napjával, akkor is csatlakozhatsz 😊

Megtapasztaltad már, hogy milyen a világtól elvonulni és támogató környezetben 5 napot csak magaddal foglalkozni? Éjt nappallá téve?
Vigyázat mellékhatás, hogy megszeretheted magad!
És az is lehet, hogy új barátokra lelsz.

Hiszel abban, hogy azért vagyunk itt, hogy tanuljuk, tapasztaljunk?
Akkor most megint tehetsz egy lépést az életfogytig tartó tanulási folyamatban. Készen állsz?

Mi történik az 5 nap alatt?

Éjt nappallá téve „dolgozol’ magadon. Ez a program NLP alapú. Csak azokat az enelpés módszereket ismered meg, amelyek szükségesek ahhoz, hogy elégedetten térj haza a nagy kalandból.

Felfedezed énképedet és ha nem tetszik, akkor tudsz rajta módosítani. Akár teremthetsz magadnak teljesen új énképet is. Lerázhatod magadról mások gondolatait, a beléd táplált kishitűséget, bizalmatlanságot, félelmeket stb.

Felfedezed és megváltoztathatod az időhöz való viszonyod. Ehhez megkapod az NLP csodálatos időmetaforáját – az életfonalat. Miután megismerted, kedved szerint módosíthatod.

Különleges élmény lesz felfedezni időmetaforáidat: rohan az idő, az idő rabságában élek, nem érem utol magam, ütött az órám, megettem kenyerem javát, kifolyik a kezemből az idő, az idő nekem dolgozik, az idő pénz stb.

A korlátozó időmetaforáidat meg is tudod változtatni.

5 napra hátra hagyod a megszokott hétköznapi életed, elvonulsz az erdő sűrűjébe, távol lakott területtől, ahová csak a madár jár, na meg az őzek, szarvasok és persze vaddisznók is.  Tökéletes hely a befelé forduláshoz, inspiráló környezet, támogató trénerek és útitársak. A tiszta levegőn, tiszta fejjel, bátran léphetsz a változás útjára.

Hol lesz az 5 napos elvonulás?

Wenckheim Vadászház

Wenckheim Vadászház

Nagyoroszi, Vadászház, 2645

A program minimum 10 résztvevővel indul. A szállásdíjat (4 éjszaka) így számítottuk ki: 50.000 forint

Ha a létszám meghaladja a 10 főt, a szállás költsége csökken.

Napi háromszori étkezés 13.000 forint/nap
Idegenforgalmi adó: 500 forint/fő/nap 

Részvételi díj: 170.000 forint + áfa
Koránkelő kedvezmény: 150.000 forint + áfa 2024. május 10-i átutalással.

A szállásdíj és az étkezés a részvételi díjon felül fizetendő.

Jelentkezési határidő: 2024. május 20.

A workshop sztori…

Ezt az 5 napot először végzett mestereknek állítottam össze, mert a mesterképzés végén sírtak, hogy most akkor mindennek vége… aztán ezt általában elfelejtik. Nem akartam, hogy odavesszen ez az értékes program. Nem szoktam a fióknak dolgozni 😊

Ki tudja milyen okból, az NLP időgazdálkodás programunk iránt nem volt kellő érdeklődés, pedig többször is átkereszteltük. Volt már: „Az eltűnt idő nyomában”, „Az idő legyen veled” De ez sem segített rajta. 🙂

Hogy megőrizzük ezt a rendkívül praktikus tudást, azt találtam ki, mi lenne, ha összegyúrnám az Énkép workshoppal. Hiszen az énképen belül is van énkép az időben, mint énképünk egyik aspektusa. A program első címe is ez volt: Énkép az időben.

Felturbósított énkép? Felhájpolt időérzékelés? Állítom, hogy mindkét programnak jót tett a párosítás.

Nemrég versenyt hirdettünk, hogy vonzóbb címe legyen. Közel 30, jobbnál jobb ötlet érkezett, amelyeket díjaztunk is. Ebből jött az új cím: Énképexpedíció – 5 nap az időtlen énidőben.

– Stenger Györgyi

Akik az 5 napos elvonulást vezetik

Stenger Györgyi,
az NLP Akadémia alapítója, vezető trénere

Arra születtem, hogy szenvedélyesen tanuljam, és alázattal adjam tovább, hogyan találhatjuk meg újra valódi önmagunkat. Önmagunk megismerése az egyik legnagyobb kihívás és tanulási lehetőség, egyben a legfantasztikusabb kaland. Ezért szeretem a tréningeket, ahol folyamatosan zajlanak a változások. Ennél nemesebb hivatás számomra nincs. A legmegtisztelőbb élmény jelen lenni és támogatni mások változását.

Sághy Margit,
NLP Akadémia trénere,
mester coach

Küldetésem, hogy világra segítem a csodákat. Mély meggyőződésem, hogy mind külső, mind belső világunk tele van csodákkal. Sőt ez a természetes állapota. Míg gyermekek vagyunk, tudjuk, éljük, hogy mi magunk vagyunk A CSODA. Majd megtanuljuk neveltetésünk, a szokások, társadalmi elvárások hatására elveszíteni a kapcsolatot ezzel a csodával. Tréningjeink során és a mindennapi életben szenvedélyesen képviselem, hogy szebb lett a világ attól, hogy megszülettünk.

Jelentkezés
Nincs alkalmas időpont?

Lehet, hogy most nincs számodra alkalmas időpont, azonban szívesen kapnál tájékoztatást a következő induló programjainkról, iratkozz fel itt a hírlevelünkre!

Az email címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket.


Részvételi feltételek

Az NLP Akadémia által ajánlott képzések lehetnek nyíltak vagy zártkörűek.

Ki jelentkezhet?
A nyílt képzésekre felnőtt magyar vagy a magyar nyelvet megfelelő szinten értő és beszélő külföldi állampolgár jelentkezhet. Igény szerint angol nyelvű képzéseket is tartunk.
A képzésekről az NLP Akadémia honlapján lehet tájékozódni. A tanfolyamok résztvevőivel felnőttképzési szerződést kötünk, melyhez az adatokat a fenti adatlapon kell megadni.

Hogyan jelentkezhetek?
A különböző képzésekre jelentkezhetsz a honlapon vagy e-mailben is. Ha az elérhető tájékoztatás nem nyújt elegendő információt, kérjük, keresd meg munkatársunkat, aki készséggel áll rendelkezésre.
A jelentkezési és a fizetési határidők betartása nagyon fontos a helyszínek szervezése és a tanfolyami helyed biztosítása miatt. Az NLP Akadémia fenntartja magának a helyszínváltoztatás jogát.

Hogyan fizetem a részvételi díjat?
A részvételi díj befizetése átutalással történik. Az átutalási információkat az NLP Akadémia munkatársa a felnőttképzési szerződés tervezetével együtt küldi meg. A befizetési határidő elteltével, egyéb megállapodás hiányában, a jelentkező helye nem biztosított.
A tanfolyamok időtartamától függően határozzuk meg a hiányzási lehetőségeket. A két- háromnapos képzésekről nem lehet hiányozni. Hiányzás esetén a részvételi díjat nem térítjük vissza. A résztvevő másik csoporthoz való csatlakozással tudja pótolni a kihagyott napot.

Lemondhatom-e a képzést?
A jelentkezési határidő elteltével és a teljes részvételi díj befizetését követően a képzés lemondási feltételei a következők: a képzés kezdő időpontja előtt 1 héttel a részvételi díj 50%-a visszafizethető, a képzés kezdő időpontja előtt 3 nappal 20%, ezt követően visszafizetés nem áll módunkban. Külön megállapodásban születhet döntés a befizetett díj egy későbbi tanfolyamon való felhasználásáról.

Az oktatás módja
A tréner a résztvevők segítségével bemutatja a módszereket. Nem helyzetjátékokról van szó, a résztvevők valódi problémákkal, igazi célokkal dolgoznak. A bemutatót követően a résztvevők kérdéseket tehetnek fel azzal kapcsolatban, hogy mit élt át a résztvevő a gyakorlat közben és a trénernek is, aki elmagyarázza a módszer lényegét, a gyakorlat lépéseit és felhívja a figyelmet az esetleges nehézségekre. A résztvevők 2 vagy 3 fős kiscsoportokban tapasztalt coachok támogatásával megcsinálják a gyakorlatot.

A résztvevők visszajelzést kapnak, megosztják élményeiket a csoporttal és ismételten kérdéseket tehetnek fel. Megbeszélik a módszer gyakorlati alkalmazását, hol, mikor érdemes használni.

Felnőttképzési nyilvántartási szám
B/2020/004163

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

 

Az NLP Akadémia Kft. tájékoztatja az nlpakademia.hu, i-coaching.hu, sorsfordito.hu, nlpkonyvek.hu oldalakon érdeklődőket és a regisztrálókat az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogairól és azok gyakorlásának módjáról.

1.    Az adatkezelők személyének azonosítása

Név: NLP Akadémia Kft.
Székhely: 1094 Budapest, Tűzoltó utca 13. fszt. 1.
Adószám: 14897784-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-925063
E-mail: info@nlpakademia.hu
Telefon: +36-(30)-919-8280
Adatkezelési nyilvántartási szám:  NAIH-65098/2013
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004163

2.    A tájékoztató célja, hatálya

A tájékoztató célja, hogy bemutassa az NLP Akadémia Kft. által alkalmazott adatkezelést, a követett adatbiztonsági szempontokat. Hatálya az 1. pontban bemutatott adatkezelőre, honlapja látogatóira valamint képzésein, workshopjain és rendezvényein résztvevő személyekre terjed ki. Jelen szabályzat hatálya az alábbi weboldalakra terjed ki:

- nlpakademia.hu

- i-coaching.hu

- sorsfordito.hu

- nlpkonyvek.hu

3.    Egyes adatkezelések

3.1 Regisztráció hírlevél küldéséhez

3.1.1 Adatkezelés célja

A regisztráció célja, hogy a honlap látogatója – saját kezdeményezése alapján –tájékoztatásokat, ajánlatokat kaphasson az NLP Akadémia Kft. képzéseiről, workshopjairól és rendezvényeiről.

3.1.2 Kezelt adatok körei, céljai

A regisztráció során az oldal látogatóinak meg kell adniuk a következő adatot:

- E-mail cím

Az e-mail cím a tájékoztató megadásához szükséges és elégséges.

3.1.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja a 2. pontban felsorolt oldalakon érdeklődő előzetes hozzájárulása.

3.1.4 Érintettek köre

Érintettek azok a személyek, akik – saját kezdeményezésük alapján – azonosíthatóvá kívánnak válni a 3.1.1 pontban rögzített célból.

3.1.5 Adatkezelés időtartama

Az adatkezelés a hírlevélről való leiratkozásig történik. A leiratkozás a hírlevélben található „Leiratkozás” gomb vagy link megnyomásával lehetséges. Emellett lehetőség van e-mailben is kérni a regisztráció törlését, melyet 3 munkanapon belül teljesítünk. A képzési rendszerünk 3.4 pont szerinti ügyfél adatbázisában történő adatkezeléshez az érintettektől külön erre szolgáló hozzájárulást kérünk.

3.2 Regisztráció rendezvényeinken való részvételre

3.2.1 Adatkezelés célja

Rendezvények (nyílt estek, konferenciák) szervezése, lebonyolítása.

3.2.2 Kezelt adatok körei, céljai

- név

- e-mail cím

A fenti adatok közül – a várható létszám ismeretén túl - a név a jelentkező azonosításához, az e-mail cím pedig a kapcsolattartáshoz szükséges és elégséges.

3.2.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja a 2. pontban felsorolt oldalain keresztül a rendezvényekre jelentkezők előzetes hozzájárulása.

3.2.4 Érintettek köre

Érintettek azok a személyek, akik a 2. pontban felsorolt oldalain keresztül jelentkezővé válnak.

3.2.5 Adatkezelés időtartama

A rendezvények lebonyolítása után az adatokat – a cél megvalósulására tekintettel – töröljük. Ettől függetlenül a jelentkezők bármikor e-mailben kérhetik a regisztrációjuk törlését, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk.

3.3 NLP képzésekre vagy workshopokra jelentkezés

3.3.1 Az adatkezelés célja

Részvétel biztosítása az NLP Akadémia által meghirdetett képzéseken vagy workshopokon.

3.3.2 A kezelt adatok körei, céljai

- név

- anyja neve

- születési hely és idő

- levelezési cím

- e-mail cím

- telefonszám

- a legmagasabb iskolai végzettség

- oktatási azonosító

A fentiek közül a név az azonosításhoz, az e-mail és levelezési cím, valamint a telefonszám a kapcsolattartáshoz, anyja neve, a születési helye és ideje, a legmagasabb iskolai végzettsége és az oktatási azonosító a hatályos jogszabályoknak megfelelő statisztikai adatszolgáltatáshoz, és tájékoztatási kötelezettség teljesítéséhez szükséges.

3.3.3 Jogalap

Az adatkezelés alapja a képzéseinkre, workshopjainkra jelentkezők önkéntes hozzájárulása.

3.3.4 Érintettek köre

Érintettek azok a természetes személyek, akik a képzéseinkre, workshopjainkra jelentkeznek.

3.3.5 Adatkezelés időtartama

Az adatokat ebben a körben a képzési dokumentumok keletkezésétől számított 8. év végéig kezeljük. Ettől függetlenül a résztvevők bármikor e-mailben kérhetik a regisztrációjuk törlését, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk. A képzési rendszerük 3.4 pont szerinti ügyfél adatbázisában történő adatkezeléshez az érintettektől külön hozzájárulást kérünk.

3.4 Ügyfél adatbázis (címlista)

3.4.1 Az adatkezelés célja

Az ügyfél adatbázisunk az NLP Akadémia Kft. tevékenysége iránt érdeklődők, képzéseinken, workshopjainkon, rendezvényeken résztvevők adatainak nyilvántartása.

3.4.2 A kezelt adatok körei, céljai

ADAT ADATKEZELÉSI CÉL
név azonosítás
email cím kapcsolattartás
telefonszám kapcsolattartás
elkezdett, befejezett képzések előmenetel nyilvántartása

3.4.3 Jogalap

Az adatkezelés jogalapja az érintettek hozzájárulása

3.4.4 Érintettek köre

Érintettek azok a természetes személyek, akik akár a 2. pontban felsorolt honlapokon, akár a képzéseken, akár a workshopokon előzetes tájékoztatás alapján hozzájárulnak adataiknak az ügyfél adatbázisban történő adatkezeléséhez.

3.4.5 Adatkezelés időtartama

Az adatokat 5 év után töröljük. Ettől függetlenül a jelentkezők bármikor e-mailben kérhetik adataik törlését az ügyfélnyilvántartásunkból, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk.

3.5. NLP könyvek megrendelése

3.5.1. Az adatkezelés célja

A megrendelés visszaigazolása, díjbekérő és számla kiállítása, küldése, a megrendelés teljesítése.

3.5.2. A kezelt adatok köre és célja

A megrendelő neve és címe, cég esetében cégnév, székhely és adószám. A megrendelés időpontja, a számla adatai, a számla kiállításának időpontja. A kezelt adatok a megrendelő és a megrendelés azonosítására, kapcsolattartásra, számlázásra és csomagszállításra szolgálnak. A megrendelés során megadott adatokat nem ellenőrizzük, helyességükért a megrendelő felel.

3.5.3. Jogalap

Az adatkezelés jogalapja jogszabályi előírás és az érintettek hozzájárulása.

3.5.4. Érintettek köre

Az adatkezelésben érintett személy, legyen magánszemély vagy jogi személy, aki a 2. pontban felsorolt oldalakon keresztül megrendelést ad le.

3.5.4. Az adatkezelés időtartama

Az adatkezelés a megrendelés teljesítéséig tart. A számviteli bizonylatokat a Számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése értelmében nyolc évig meg kell őrizni. A megrendelő kérelmére, hírlevél küldése céljából a megrendelő adatai bekerülhetnek az NLP Akadémia adatbázisába.

4.    Érintettek jogai és joggyakorlás

Az érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni az NLP Akadémia Kft. által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését.

Az NLP Akadémia Kft. az ügyfél kérésére további tájékoztatást ad az ügyfélre vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Az NLP Akadémia Kft. a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban a magadott e-mail címre küldi el a kért tájékoztatást.

A regisztráció törlését az ügyfelek a „kapcsolat” menüponton keresztül, vagy az info@nlpakademia.hu e-mail címre küldött levélben kérhetik. A kérelmet a lehető legrövidebb idő alatt, de legfeljebb 15 napon belül teljesítjük.

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postacím: 1530 Budapest, Pf. 5., telefon + 36 1 391 1400, fax: + 36 1 391 1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu ).

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. A pert az érintett – választása szerint - a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes törvényszék előtt is megindíthatja.

5.    Adatfeldolgozás, adattovábbítás

Az adatokat elsődlegesen az NLP Akadémia Kft. belső munkatársai jogosultak megismerni, harmadik személyek részére nem adják át és nem teszik közzé.

Hatósági ellenőrzés során a résztvevők adatai anonim módon átadhatók a hatóságok részére a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

Az informatikai rendszer üzemeltetése körében az NLP Akadémia Kft. adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető) vesz igénybe.

Az adatfeldolgozó:

NÉV CÍM TEVÉKENYSÉG
NETSOFT&HR Bt. 2360 Gyál, Wesselényi utca 17/1. rendszergazdai tevékenység

Az NLP Akadémia Kft. informatikai rendszere a weboldal használatával a látogatók felhasználói szokásáról és aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze a látogatók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

Minden olyan esetben, ha az NLP Akadémia Kft. az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni a szolgáltatott adatokat, erről ügyfeleit tájékoztatja, és egyben megkéri előzetes hozzájárulását, és csak annak birtokában használja fel eltérő célra. A látogató számára biztosítjuk a kért felhasználás elleni tiltakozás lehetőségét.

6.    Adatbiztonságról

Az NLP Akadémia Kft., illetve tevékenységi körében az adatfeldolgozó minden esetben gondoskodik az adatok biztonságáról. Megteszünk minden olyan technikai és szervezési intézkedést, melyek az adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. A törvényi előírásoknak megfelelően megfelelő intézkedéseket tettünk az adatok védelmére, így különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

7.    Egyebek, záró rendelkezések

A rendszer a weboldalon tett látogatások alkalmával néhány cookie-t küld a látogató számítógépére, amelyek révén annak böngészője egyedileg azonosíthatóvá válik.

Ezen cookie-k felhasználása a következő: A böngésző programok ezen cookie-k segítségével tárolják, a NLP Akadémia Kft. webhelyén tett látogatásait, a weboldalon történt tevékenységek állapotait az oldal működése illetve a felhasználói élmény fokozása érdekében.

Alkalmazott cookie-k (sütik):

- felhasználó (oldallátogató) által rögzített adatokat tároló sütik

- felhasználó központú munkamenet-sütik

- multimédia-lejátszó munkamenet-sütik

- a felhasználói felület testre szabását segítő munkamenet-sütik

A felhasználók az internetes böngészők adatvédelmi beállításainál kapcsolhatják ki és be a cookie-k kezelést. A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció tájékoztatást nyújt a cookiek tiltásával vagy kikapcsolásával kapcsolatosan.

A weboldalon található, más által üzemeltetett oldalakra navigáló linkekre kattintva a látogató a weboldalt elhagyja, átlép a hivatkozott oldalakra, és adatainak kezelése attól fogva azon oldal tulajdonosa által történik. (A folyamat a böngészőprogram címsorában kísérhető figyelemmel.)
A más oldalon megadott személyes adatok, vagy más oldalak üzemeltetői rendszerében képződő, vagy a mások által gyűjtött technikai adatok kezeléséért az NLP Akadémia Kft. felelősséget nem vállal.

Amennyiben a látogató szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg annak írásos hozzájárulása nélkül, és a weboldal használata során azzal bármilyen módon kárt okozott vagy visszaél, az NLP Akadémia Kft. jogosult a látogatóval szembeni kártérítés érvényesítésére. Az NLP Akadémia Kft. ilyen esetben minden tőle telhető tájékoztatást és segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

A tájékoztatóban használt fogalmak

Látogató az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. honlapját bármely okból felkeresi.

Érdeklődő az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. honlapján meghirdetett programokkal kapcsolatban információt kér, aki az oldalon lehetővé tett formában a kapcsolatot felvette.

Jelentkező az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. oldalán meghirdetett bármely képzésre vagy workshopra az ott megadott módon jelentkezett.

Résztvevő az a személy, aki az NLP Akadémia Kft. felnőttképzési szerződését aláírta.

Budapest, 2021. január 10.

Dr. Stenger Györgyi

ügyvezető