Trénereink

gyorgyi_profilkep_nlpakademiadr. Stenger Györgyi

Küldetésem: Arra születtem, hogy szenvedélyesen tanuljam, és alázattal adjam tovább, hogyan találhatjuk meg újra valódi önmagunkat.

Sághy Margit

Küldetésem: Minél többen találják meg a harmóniát önmagukkal, fedezzék fel a változás egyszerűségét és varázsát. Szeretném, ha mindenki megtapasztalná az NLP alkalmazásával, amit én, hogy szebb lett a világ attól, hogy megszülettél.

PazarKinga Pazár Kinga

Célom: Minél több embert szeretnék ráébreszteni a változás szabadságára.

Szalóki Gábor

Célom, hogy közreműködésemmel, te is megtaláld belső értékeidet.

 Szilvási Gabriella

Célom, hogy minél több emberhez juttassam el a változás és kiválóság művészetét.

szilagyi_csaba-80 Szilágyi Csaba

Küldetésem: Hiszem, hogy festőművészek vagyunk. A változás festőművészei. Az NLP pedig egy színes paletta és ecset a kezünkben. Mindannyiunk előtt ott a vászon, a kép alatt egy táblácska: Az Én térképem.

Movik Gábi

Vallom, hogy önismerettel és NLP-vel olyan emberré válhatunk, amilyenek mindig is szerettünk volna lenni.

Rozsnyik László

Célom: NLP-s eszköztáram gyarapítása mellett a tréningeken hozzájárulhassak ahhoz, hogy felelősen, önmagunkkal és környezetünkkel harmóniában, és élvezetesen alakíthassuk ki azokat az utakat ezen a világon, amelyeken közlekedünk.

Vörös Ildikó

Célom: segítő partnerként jelen lenni a változás, fejlődés folyamatában, a bennünk rejlő lehetőségek kibontakoztatásában.

Milei Róbert

Küldetésem: Rájöttem, az én dolgom az, hogy felfedezd a benned rejlő lehetőségeket. Kíváncsian, játékosan, közösen és örömtelin.

Dálnoki Dominika

Küldetésem: Hiszek a folyamatos fejlődésben, és abban, hogy tőlünk függ az életünk minősége – ezt a változást szeretném elősegíteni!

Domján M. Katalin

Küldetésem: Segíteni észrevenni, hogy minden általunk kívánt változás kulcsa a saját kezünkben van és könnyedén el tudjuk érni, harmóniát teremtve magunkban, mely kisugárzik.