Steve Andreas, Charles Faulkner: A változás te magad légy

a_valtozas_te_magad_legy_Előszó a magyar kiadáshoz

Kedves Olvasó!

Az NLP irodalom remekét tartod a kezedben! Az 1994-ben megjelent könyvet már sok nyelvre lefordították. Ezt az évtizedes lemaradást orvosolja most a magyar kiadás. Ma még aktuálisabb, mint valaha!

Az elmúlt évtizedek tudományos kutatásai számos megdöbbentő felfedezést tettek azzal kapcsolatban, hogyan működik az agy. Ezek az eredmények alátámasztják annak a 43 izgalmas gyakorlatnak a működését, amelyet ebben a könyvben találsz, és ha elvégzed őket, te is megtapasztalhatod mindazt a változást, amelyről sokan csodaként számolnak be. Amit a kezedben tartasz az agyad szoftverkézikönyve!

Az NLP alapelvei köré csoportosuló gyakorlatok fókuszában az életküldetésed megtalálása, kialakítása és finomhangolása áll. Emellett egy 21 napos program kísér végig ezen a folyamaton.

A legtöbb embernek nincs küldetéstudata. Helyette foglalkozása, karrierje van. Iskolába jár vagy dolgozik. A küldetés nem olyasmi, amit magadra erőltethetsz. Valahol lényed legmélyén rejtőzik, és csak belülről ismerheted meg. Ha van küldetésed, a saját céljaidat követed, örömmel tölt el a folyamat és a végeredmény egyaránt. Életutad olyan szenvedéllyel tárul eléd, amely lényed minden idegszálát energiával tölti fel. Csak ennyit, és nem többet céloz meg ez a könyv!

A példaként említett emberek nevét, néhány kivétellel, talán már Amerikában sem ismeri mindenki. Jövőképük, életútjuk, értékeik, az általuk elért kimagasló teljesítmény iránymutatásul szolgálhat számodra is.

A könyv erénye, hogy NLP ismeretek nélkül is működnek a gyakorlatok, de csak akkor, ha elvégzed őket. Ha eredményt akarsz, akkor érdemes, még akkor is, ha nagy kihívás. Ha a kalandhoz társakra vágysz, jövőre már csoportok is indulnak a csúcsok felé! A könyv végén azt is megtudhatod, hogyan csatlakozhatsz.

Ha úgy döntesz, hogy egyedül vágsz neki, online “hegyimentőinkre” is számíthatsz!

dr. Stenger Györgyi, az NLP Akadémia ügyvezető igazgatója