Rólunk

Az NLP Akadémia Kft. azzal a céllal alakult, hogy szerepet vállaljon az NLP széleskörű terjesztésében, trénereink és coachaink számára teret biztosítva gazdag NLP tudásuk és tapasztalatuk átadására.

Az NLP Akadémia a Steve és Connirae Andreas által alapított NLP Comprehensive követője, amely az NLP klasszikus, színtiszta módszereit alkalmazza és adja át. Az NLP alap- és mester tanfolyamaink az NLP Comprehensive által kidolgozott tematikán alapulnak.

Az NLP Akadémia csapatával kidolgozott új tréningek is összhangban vannak a klasszikus NLP alapelveivel.

Tevékenységünk középpontjában az egyén, az egyén személyes fejlődése, változása áll. Tréningjeinken a tréner mellett képzett NLP coachok is segítik a résztvevőket abban, hogy az NLP alapjait elsajátítsák.

Iskolánk különös figyelmet szentel az ökológiának, azaz alaposan körbejárja a kívánt változások következményeit is. Ez alatt azt értjük, hogy az NLP módszerei által az egyénben bekövetkező változásokat nem vizsgálhatjuk elszigetelten, hiszen megváltozott viselkedése kihat a közvetlen és tágabb környezetére is. A kitűzött célokat csak abban az esetben érdemes elérni, ha azok nemcsak az egyénben, hanem az egyén környezetében is kívánatos változást hoznak létre.

NLP Alap- és Mestertanfolyamaink mellett olyan programokat is kínálunk, mint az Énkép, a saját fejlesztésű Küldetés Iránytű és “Időgazdálkodás határidőnapló nélkül?”

Ezekkel a programokkal markánsabban kívánunk részt venni a hazai NLP terjesztésében és fejlesztésben.