Ericksoni Hipnózis Online Tanfolyam

Ismerd meg a kommunikáció MÉLYEBB SZINTJÉT, és alkalmazd a mindennapokban

Ericksoni Hipnózis
Murányi Péter online tanfolyama

  • 20 hetes online tanfolyam

  • 20 hipnózis nyelvi kártya (postán küldve)

  • Vezetett transzok (online és letölthető)

  • Kérdezési lehetőség

  • Belső oldal – örökös hozzáférés

  • Zárt Facebook csoport (tagok közötti kommunikációra)

Mire használhatod az Ericksoni Hipnózist?

Noha a tudattalan elme bevonásával sok érdekes és hasznos dolgot művelhetünk, nem állítjuk, hogy hipnózissal azonnali csodák tömkelegét fogjuk produkálni. Ám gyakorlattal és odafigyeléssel folyamatosan szélesíthetjük a lehetőségeink körét.

Hipnózissal megszüntethetünk makacs problémákat és beindíthatunk addig szunnyadó erőforrásokat.

Mi a hipnózis?

A hipnózist egyfajta, módosult tudatállapotban végzett kommunikációnak nevezhetjük. A széles körben elterjedt tévhiedelemmel ellentétben a hipnotizőr nem parancsol az alanynak. Sőt, a kifinomult alkalmazás során a hipnotizőr rendkívüli figyelmet szentel a transzban lévő személynek; valójában leginkább közvetítőként működik annak tudattalan erőforrásai és tudatos céljai között.

Az ericksoni hipnózis Dr. Milton H. Erickson klinikai hipnoterapeuta módszereire épül. Jellemzői többek között a tudattalan elmébe, illetve a páciens erőforrásaiba vetett bizalom, az egyén természetes reakcióinak felhasználása a változás érdekében, a páciens kifinomult megfigyelése, metaforák széleskörű használata, terapeutikus feladatok kijelölése stb. Az ericksoni hipnózisban – a hagyományos hipnózistól eltérően – azt feltételezzük, hogy mindenki hipnotizálható, legfeljebb más-más módszerrel.

Ide kattintva tovább olvashatsz és még többet megtudhatsz az online tanfolyamról és az Ericksoni Hipnózisról >>>