Érdemes elgondolkodnod, mennyi mindent adhat ez a három betű – NLP, olyanná teheted az életed, amilyenné akarod!

Talán érdemes elgondolkodnod, mennyi mindent adhat ez a három betű – NLP – és a vele együtt megszerezhető tudás. Segítségével valóban olyanná teheted az életed, amilyenné TE akarod.

Takács Péter vagyok, gyermekekel foglakozom, akik tanulási és viselkedési problémákkal, zavarokkal küzdenek.

2006-ban ismerkedtem meg az NLP-vel. Azóta szerves részévé vált az életemnek. Megtanította számomra azt, hogy milyen fontos, hogy miképpen gondolkodunk, mennyire meghatározóak az önkorlátozó hiedelmeink. Nyelvünk, gondolkodásmódunk és hiedelmeink tudatos formálásával egy más, jobb világot teremthetünk magunk és környezetünk számára.

Munkám során a gyerekek a legkülönfélébb problémákkal érkeznek. Az NLP számomra elengedhetetlen a problémákat előidéző alap okok megtalálásában. Ezen kívül sok olyan csodálatos gyakorlatot használok a foglalkozásokon, mint a célok kítűzése,  életfonal gyakorlatok, erőforrásgyűjtés, rögzítések, ének egyesítése.

Mit is „mondhatok”neked kedves Olvasó? Annyit csupán, hogy az életed egy lehetőség. Milyenné teszed, csak rajtad múlik. Talán érdemes elgondolkodnod, mennyi mindent adhat ez a három betű – NLP – és a vele együtt megszerezhető tudás. Segítségével valóban olyanná teheted az életed, amilyenné TE akarod.

Kell ennél több?

Takács Péter

 

Amennyiben szeretnéd Te is megteremteni a saját sikertörténeted, jelentkezz valamelyik NLP bevezető képzésünkre, vagy válassz a tréning kínálatunkból >>>