Én már így mérem az időt: Énkép előtt vagy Énkép után

“Évek óta az értékesítésben dolgozom és emberekkel foglalkozom, csoportot irányítok. Véleményem szerint az emberismeret és a bizalom a legfontosabb ezen a területen. Mindig jó eredményeket értem el, számtalan emberrel volt dolgom, és mindig sokan vettek körül. Nagyon jó emberismerőnek gondoltam magam… egészen az ÉNKÉP tréningig, mert így is mérem az időt….

Énkép előtt, Énkép után…

Amikor elhatároztam, hogy ezen a programon részt veszek, akkor a magánéletemben megválaszolatlan kérdéseim voltak, megoldatlan visszatérő problémák. Önismeretben abszolút nem voltam otthon, maximum az önvád volt az, ami profi szinten ment. A három nap alatt rengeteget változtam, majd a világ is körülöttem. Új embernek éreztem magam és a változást a környezetem is észrevette.

Hogy mit adott nekem az Énkép? Önbecsülést, mind a magánéletemben, mind az üzletben. Rájöttem, hogy nem mondhatod magad emberismerőnek, ameddig magadat nem ismered, nem várhatod, hogy más bízzon benned, ha te nem bízol magadban. Soha nem fogja elismerni senki nagyszerűséged, míg te nem vagy tisztábban vele. Akkor tudsz másokat megérteni, ha magadat is érted, akkor tudsz jól irányítani, ha magadat is tudod. Ebben segített az Énkép. Egy új Gábit kaptam.

Mindenkinek ajánlani tudom, sőt… mind az üzleti világban mind a magánéletben elakadt embereknek receptre írnám fel.

 

Szívből köszönöm,
Movik Gabriella
movikgabriella@yahoo.com

 

Amennyiben szeretnéd megteremteni a saját Énkép sikertörténeted, jelentkezz a következő Énkép tréningünkre >>>