Küldetés Iránytű – Mentális Camino

„Vajon mi az a magasabb szintű cél az életemben, ami gyakorlatilag mindent mozgat, motivál az életemben? Vajon mi az, amiért minden reggel felkelek, és alig várom már, hogy csinálhassam? Vajon mi az, amit akár ingyen is csinálnék, csak csinálhassam? Te gondolkodtál már ezeken a kérdéseken?

Amikor azt mondod, hogy “Küldetés? Ugyanmár! Nekem olyan nincsen…” és csak legyintesz, akkor én azt mondom, ez egy erős korlátozó hiedelem. Egészen biztos vagyok benne, hogy neked is van. De vajon mit mondasz olyankor, ha megkérdezik tőled, mi végre vagy a Földön? Akkor vajon csak panaszkodni kezdesz, vagy elkezd dőlni belőled az élménybeszámoló, hogy mik azok a jó dolgok, élmények, amiket már megtettél, eddigi életedben? Aztán pedig csak mesélsz a terveidről, céljaidról, amik lehet, hogy épp egy irányba mutatnak?
Van egy jó hírem, Küldetése nem csak az általunk “nagy embereknek” tartott személyeknek, vezéregyéniségeknek, művészeknek, vállalkozóknak, híres embereknek, vagy épp politikusoknak lehet. Miért ne lehetne valakinek az a küldetése, hogy “… a gyerekeimet nevetéssel teli életre neveljem”, és megmutassam nekik, hogy a humor, az mennyire jó csodaszer lehet az életükben? És ezáltal éljenek teljes, boldog életet?

Gyakran “túlmisztifikáluk” a küldetés szót, ami önmagában egy korlátozó hiedelem. Pedig néha elég csak nagyon egyszerű, de nagyszerű dologra gondolni: Mi az, ami szárnyakat ad nekem? Ha igazán leásol ennek a kérdésnek a mélyére, a válaszon magad is meg fogsz lepődni…

Az NLP Akadémia Küldetés Iránytű programja ebben az igazi, mély önismereti kutató munkában segít. Felfedezheted magadban azt az egyetlen mondatot, amit utána felírhatsz a térképedre, hogy merre is tart a Te utad jelenleg? Miután felfedezted, a tanfolyamon célokat tűzhetsz ki, amelyek a küldetésed elérését támogatják, megtalálhatod magadban azokat az erőforrásokat, amelyek támogatni fognak ezen az úton.

Ez egy 5 napos elvonulós, kemény munka. Én csak így fogalmaztam meg: Mentális Camino. Akik végigjárták, tovább már nem tudják nem a küldetésük által vezérelve élni az életük…”

– Szilágyi Csaba, szilagyi.csaba@t-online.hu
“Nevetéssel teli életre tanítok”

 

Amennyiben szeretnéd megteremteni a saját Küldetésed sikertörténetét, jelentkezz a következő Küldetés Iránytű tréningünkre >>>