Henrik Lell – Hiedelmek és kineziológia

Az idén novemberben Henrik Lell újra Magyarországon!  Már sokan megtapasztaltuk módszerének erejét. Henrik kitalálta hogyan lehet ötvözni az NLP  és a kineziológia bizonyos módszereit a gyors és hatékony változás érdekében. Háromnapos programja zseniális!

Ízelítő a tréning tartalmából:

A háromnapos workshop alatt megismerkedhettek a Henrik Lell-féle kineziológiával. Az NLP-ben oly fontos szerepet játszó tudattalan szinten ható hiedelmeket és meggyőződéseket ezzel a módszerrel könnyebb megtalálni.

Miért  olyan fontos, hogy felfedezd korlátozó hiedelmeidet
és tudatosan is megismerd azokat?

Az NLP-ben a hiedelmek a legerősebb szűrők, amelyen keresztül értelmezzük a világot – ezek irányítják az életünket, hogy mit szeretünk és mit nem szeretünk, hogy mi lehetséges és mi nem lehetséges, és nem utolsósorban, hogy mit gondolunk magunkról. A workshop középpontjában az identitást, az egészséget, a teljes, és boldog életet befolyásoló hiedelmek állnak. A résztvevők megtanulhatják saját tudattalan hiedelmeik felfedezését. Henrik módszerével könnyen és gyorsan meg lehet változtatni korlátozó hiedelmeinket. Lecserélhetjük őket olyanokra, amelyek támogatják, hogy tudatos és tudattalan szinten is egyre magabiztosabban éljük meg identitásunkat, egészségünket és boldogságunkat.

Mindezek eléréséhez Henrik kineziológiai, NLP-s, meditatív és energetikai gyakorlatokat használ.

A tanfolyamra bárki jöhet, enelpés és kineziológiai előismeretek nélkül is. Fontos információ, hogy a tanfolyam elvégzése nem jár együtt sem NLP, sem kineziológiai oklevéllel.

A tanfolyam angol nyelven folyik magyar tolmácsolással.


Lehet, hogy most nincs számodra alkalmas időpont, azonban szívesen kapnál tájékoztatást a következő induló tréningjeinkről, iratkozz fel itt a hírlevelünkre!