Énkép tréning

Három nap, ami csak RÓLAD szól!

Az Énkép tréningen három napon keresztül kizárólag önmagaddal foglalkozol, énedet formálod, énképedet alakítod, változtatod. Meg lehet megváltoztatni mindazt, amit magunkról gondolunk! Természetesen csakis azt érdemes, amivel nem vagyunk elégedettek, és csakis akkor, ha már tudjuk, hogy mit szeretnénk helyette hinni.

Az Énkép tréningen:

  • felfedezheted az énképedet alakító tudattalan mintákat,
  • tartós, mégis rugalmas pozitív énképet alakíthatsz ki,
  • finomíthatod és megerősítheted a pozitív énképedet,
  • teljesen új tulajdonságot építhetsz be az énképedbe,
  • énképed nem kívánt tulajdonságait átformálhatod,
  • megtalálhatod éned határait,
  • egészséges külső és belső határokat alakíthatsz ki.

Nagy különbség van aközött, amit a világról és annak dolgairól gondolunk és aközött, amit saját magunkról hiszünk. A világ elől elbújhatsz. Menedéket kereshetsz valakinek a karjában, vagy akár elvonulhatsz egy barlang mélyére, ahol meditációval töltheted további életed. De az elől, amit magadról hiszel, nem menekülhetsz! Az mindig és mindenütt veled van.

Énképünket úgy rakhatjuk össze, mint a kirakós játékot a puzzle darabokból.

Régóta tudjuk már, hogy az énképünk – ahogy magunkról és képességeinkről gondolkodunk – igen fontos szerepet játszik abban, hogy életünket áthatja-e, vagy éppen elkerüli a siker.

“Akár abban hiszel, hogy képes vagy rá, akár abban, hogy nem, többnyire neked lesz igazad.”
Henry Ford

www.steveandreas.com
Steve Andreas
– sokak szerint az NLP élő legendája – által kidolgozott Énkép módszer segítségével feltérképezhetjük a múltból származó, korlátozó viselkedéseinket, és a magunkról alkotott, tudattalanul megjelenő gondolataink módosításával feloldhatjuk, átformálhatjuk ezeket. Ha céljainkat el akarjuk érni, önmagunk képének gyakran új oldalait is ki kell fejlesztenünk. A jó hír az, hogy az Énkép módszerrel az ehhez szükséges belső erőforrások könnyen mozgósíthatók, és a változás  élményeink belső szerkezetének módosításával érhető el.

Hogyan is működik mindez?

Csakúgy, mint bármely más meggyőződésed és véleményed, az énképed is az életed során átélt élmények sokaságából áll. Nem mindegy azonban, hogy a számtalan esemény közül hogyan választod ki, és gyűjtöd össze azokat, amelyek erős és egészséges énkép kialakulásához vezetnek. Nem mindegy, hogy “élménytáradban” milyen gondolatokat gyűjtöttél össze, és az sem, hogy kinek a gondolatai ezek. Bár az énkép szerkezetének felfedezésekor tudattalan vagy alig tudatos emlékeket hívsz elő, ha tudod, hogy mit keressél, és hogyan kérdezzél,  a folyamat viszonylag gyors és egyszerű.  Amikor valaki számára tudatossá válik énképének szerkezete, tud változtatni rajta. Ezáltal erősebbé és harmonikusabbá teheti az énképét.

Egy hasonlattal élve énképünk olyan, mint egy vitorlás tőkesúlya és kormánylapátja. Lehetővé teszi, hogy a hajó szembeszálljon a széllel és stabilitást nyújtson váratlan viharokban. Tőkesúly és kormánylapát nélkül a hajó csak ide-oda hánykolódna kiszolgáltatva a folytonosan változó szeleknek, árapálynak és zátonyoknak. Ellenben kormánylapát és tőkesúly segítségével szembeszállhatunk a hullámokkal kihasználva azok erejét, elkerülhetjük az akadályokat és váratlan nehézségek dacára is elérhetjük úticéljainkat.

 

Akik már részt vettek Énkép tréningen, a következőkről számolnak be:

Az Énkép tanfolyamon beépítettem, hogy TERMÉKENY VAGYOK. Az eredmény? Csodálatos várandós időszak után idén júliusban megszületett Kata lányunk!!!

Miután beépítettem a “kis gyerekekkel való kapcsolatteremtés” képességét az énképembe, a helyzet jelentősen megváltozott.

Az Énkép tanfolyamon új képességként beépítettem, hogy nagy közönség előtt tudok előadni.

További sikertörténeteket olvashatsz még, ide kattintva

Lehet, hogy most nincs számodra alkalmas időpont, azonban szívesen kapnál tájékoztatást a következő induló tréningjeinkről, iratkozz fel itt a hírlevelünkre!