Intenzív nyári NLP Alaptanfolyam

Sok a 9 hónap? Hamarabb szeretnél birtokába kerülni mindannak a tudásnak, amivel gyorsan, könnyedén és elegánsan változtathatod meg az életedet a kívánt irányba?

→ Válaszd a nyári intenzív NLP Alaptanfolyamot, mely
az NLP Alaptanfolyam teljes anyagát sűríti 120 órába.


Kikapcsolódás és önfejlesztés egyben!

A nyári intenzív NLP Alaptanfolyamon NLP-vel kelünk, NLP-vel fekszünk, miközben gyönyörű természeti környezetben, kilépve a hétköznapok mókuskerekéből élhetjük át együtt a változás csodáit. A napi 10 óra NLP pedig meghozza a kívánt hatást, és a „bentlakásos” képzési forma lehetővé teszi, hogy minden mást kizárva csakis az NLP-re koncentrálhassunk! Az együtt töltött 12 napot színesítik a közös reggelik, ebédek, vacsorák, séták a varázslatos Börzsönyben, és más érdekes programokkal tesszük igazán tartalmassá ezt az aktív nyaralást.

A nyári intenzív NLP Alaptanfolyam tematikája megegyezik a kétnapos bevezető és a 18 napos, havi egy hétvégés képzésével, s elvégzése szintén nemzetközileg elismert NLP művelői (NLP Practitioner) oklevélre jogosít. Ősztől pedig egy magasabb szinten, a mester tanfolyamon folytathatod az NLP tanulmányokat.

A tematikáról bővebben ide kattintva olvashatsz!

A nyári intenzív NLP Alaptanfolyamon való részvételnek nem feltétele a 2 napos NLP Bevezető elvégzése!

Akik korábban nyári intenzív formában végezték el az NLP Alaptanfolyamot a következőkről számoltak be:

“2010 tavaszán részt vettem egy villámolvasás tanfolyamon. A hozott könyvekből az “Elmés változások” címűre esett a választásom. Ez volt az első alkalom, amikor találkoztam és információt szereztem a Neuro-Lingvisztikus Programozásról. Felkeltette az érdeklődésem.

Akkor már hosszú ideje meglehetősen rossz lelki és fizikai állapotban voltam. Kerestem annak módját, hogyan segíthetek magamon. A tanfolyamon részt venni olyan volt számomra, mintha egy érzelmi hullámvasúton utaznék, ami időnként a meredek mélybe, majd magasan a fellegekbe repít. Néha kifejezetten meglepődtem azon, amit találtam a mélyben, vagy a magasban, hiszen előre nem láthattam vagy tudhattam mire is lelek ott. Ha olykor nehéznek tűnt is a megismerés, az átélés, felfelé haladtam lassan de biztosan egy kedvezőbb, kiegyensúlyozottabb érzelmi állapot felé. Ez a tapasztalás és a feladatok után megélt létforma lemerült energiabugyraimat lassan kezdte feltölteni.

Ilyen volt – ilyen lett

A tanfolyam alatt és után számos érzelmi – félelem, szorongás, döntési nehézség – és fizikai blokk – nyaki és csuklyás izmok tartós merevsége – pillanat műveként megszűnt vagy nagymértékben csökkent. Sejtszinten és fizikálisan is jobban működöm úgy érzem. A módszer egyszerűsége, gyorsasága, hatékonysága és tartóssága azóta is magával ragad. A nyári (12 napos) intenzív alaptanfolyam, igazán alkalmas, tiszta, védett környezetet biztosított a közös és önálló munkára. A tréner és a coachok tapasztaltak, összeszedettek, jóindulatúak, elfogadóak, türelmesek voltak. A jegyzet alapos és könnyen használható. A napi program lendületes és tartalmas volt, valóban intenzív, mégis kellő idő volt a gyakorlatokra. Annak ellenére, hogy az egész napi élmények intenzíven igénybe vettek, az esti folytatáshoz is termelődött energiánk.

A tanfolyamon a párommal együtt vettem részt, ami különleges és támogató volt mindkettőnk számára. Bátorságra és kellő bizalomra volt szükségünk. Az NLP-ben alapvetően önmagunkon dolgozunk, az eredmény azonban környezetünkre is hatással van. Megfelelő bizalommal és őszinteséggel – önmagunkhoz, és a másik félhez – az NLP eszközeivel képesebbekké váltunk arra, hogy kapcsolatunkban saját igényeink, érzéseink, lehetőségeink szerint fejlődjünk és mélyítsük azt. Módunk nyílt a felmerülő konfliktusainkat – magunkkal, vagy egymással kapcsolatosakat – megoldani, az önmagunkon történő vagy a közös munka által. Csak ajánlani tudom pároknak, hisz az esetlegesen felmerülő nehézségek ellenére az NLP közreműködhet abban is, hogy a párokat és a kapcsolatukat magasabb szintre emelje. Mi azóta is ezen dolgozunk, őszintén tiszteletben tartva egymás igényeit, érzéseit.

Nem szűnt meg minden problémám egy csapásra és volt, hogy újabbak merültek fel, de megismertem egy alkalmas, rugalmas, széles körben alkalmazható módszert. Számos NLP-s gyakorlat egyedül is elvégezhető. Magát a szemléletet pedig az életem bármely területén igényem szerint alkalmazhatom. Alapfeltevései segítettek más szemszögből látni a világot, benne magam, úgy ahogyan korábban nem tudtam, hogy lehetséges. Mégis mennyivel más így! A nyitottság lényeges! Új, szokatlan, meglepő, de valahogy jobban tetszik így a világ! Óvatos babaléptekkel újra tapasztalom, hogy van jelenlétem a világban. A párbeszédek magamban és mások szavai bennem elcsendesültek és úgy érzem, azt tapasztalom, hogy így könnyebben meghallom, meglátom, megtalálom azt, ami igazán én vagyok és felismerem azt, ami igazán a másik, és ami a másik bennem. Az egyensúly kialakulóban van bennem és körülöttem. Úgy érzem, ez történik.

Úgy döntöttünk, hogy csatlakozunk az ősszel induló mesterkurzushoz, amit igazán jól tettünk. Egy hónap múlva NLP mesterek leszünk!!”

2011. május 2.
Császár Melinda
email: melindacsa_kukac_gmail.com

***
“Kedves Györgyi!

Sokat csiszoltam már eddig is a kommunikációs és konfliktuskezelő képességemet, az ön- és emberismeretemet, sokat tanultam már a célkitűzésről, a célok megvalósításának stratégiájáról, a kiválóságról, a hasznos változás útjairól, de ennyit és ilyen hatékonyan, élményszerűen, mint az NLP Akadémia nyári intenzív tanfolyamán, eddig sehol nem kaptam.

Amellett, hogy az NLP az általam ismert legzseniálisabb sikermódszertan és kommunikációs technika, az NLP Akadémia gyakorlatorientált képzése azonnali használható tudást adott, melyet azóta is sikerrel alkalmazok a mindennapi munkámban és a magánéletemben egyaránt.

A tanfolyam során a kiemelkedően hatékony munkát nagyban segítette az intenzív, bentlakásos forma, mely egyszerre biztosította a tudást, a gyakorlást, a próbaterepet, a kikapcsolódást és a feltöltődést.

Gratulálok, hogy ezt a formát a vezetésed alatt álló NLP Akadémia kidolgozta. Köszönöm, hogy birtokosa lehetek mindannak, amivel ez alatt a két hét alatt gazdagodott az életem.

Lelkesen ajánlom barátaimnak és ismerőseimnek – és nem csak nekik, hanem mindenkinek, aki többet, jobbat szeretne – ezt a lehetőséget.”

Üdvözlettel és köszönettel:

Bányai Gyöngyi
gyongyi.banyai_kukac_gmail.com

Olvass további sikertörténeteket!

12 nap nyaralás, amire mindig emlékezni fogsz.Lehet, hogy most nincs számodra alkalmas időpont meghirdetve, azonban szívesen kapnál tájékoztatást a következő induló tréningjeinkről, iratkozz fel itt a hírlevelünkre!