Jelentkezés

Csúcsteljesítmény - Hozd ki magadból a legjobbat! – 2018. április 6-8.

Csúcsteljesítmény - Hozd ki magadból a legjobbat!

Jelentkezési űrlap
Tanfolyam: Csúcsteljesítmény - Hozd ki magadból a legjobbat!
Dátum: 2018. április 6-8.
*Név:
Foglalkozás:
*E-mail cím:
*Telefon:
Kérdés, megjegyzés:
 
Tanfolyam témája: Csúcsteljesítmény - Hozd ki magadból a legjobbat!
Dátum: 2018. április 6-8.
Jelentkezési határidő: 2018. március 29.
Időpont: 2018. április 6-8.
Helyszín: 1067 Budapest, Eötvös utca 10. EÖTVÖS10
Tréner(ek): Szilvási Gabriella és Szilágyi Csaba
Részvételi díj: 42.000 Ft + áfa. Koránkelő kedvezmény 2018-03-10-ig befizetve: 35.900 Ft + áfa.Részvételi feltételek:

Az NLP Akadémia által ajánlott képzések lehetnek nyíltak vagy zártkörűek.

Ki jelentkezhet?
A nyílt képzésekre felnőtt magyar vagy a magyar nyelvet megfelelő szinten értő és beszélő külföldi állampolgár jelentkezhet. Igény szerint angol nyelvű képzéseket is tartunk.
A képzésekről az NLP Akadémia honlapján lehet tájékozódni. A tanfolyamok résztvevőivel felnőttképzési szerződést kötünk.

Hogyan jelentkezhetek?
A különböző képzésekre jelentkezhetsz a honlapon vagy e-mailben is. Ha az elérhető tájékoztatás nem nyújt elegendő információt, kérjük, keresd meg munkatársunkat, aki készséggel áll rendelkezésre.
A jelentkezési határidők betartása nagyon fontos a helyszínek szervezése miatt. Az NLP Akadémia fenntartja magának a helyszínváltoztatás jogát.

Hogyan fizetem a részvételi díjat?
A részvételi díj befizetése átutalással történik. A befizetési határidő elteltével, egyéb megállapodás hiányában, a jelentkező helye nem biztosított.
A tanfolyamok időtartamától függően határozzuk meg a hiányzási lehetőségeket. A két- háromnapos képzésekről nem lehet hiányozni. Hiányzás esetén a részvételi díjat nem térítjük vissza. A résztvevő másik csoporthoz való csatlakozással tudja pótolni a kihagyott napot.

Lemondhatom-e a képzést?
A jelentkezési határidő elteltével és a teljes részvételi díj befizetését követően a képzés lemondási feltételei a következők: a képzés kezdő időpontja előtt 1 héttel a részvételi díj 50%-a visszafizethető, a képzés kezdő időpontja előtt 3 nappal 20%, ezt követően visszafizetés nem áll módunkban. Külön megállapodásban születhet döntés a befizetett díj felhasználásáról.

Adatvédelmi irányelvek:

A www.nlpakademia.hu üzemeltetője, az  NLP Akadémia Kft. (székhelye: 1094 Budapest, Tűzoltó u. 13., adószáma: 14897784-2-43, felnőttképzési nyilvántartási száma: 00630-2010, képviselő: dr. Stenger Györgyi ügyvezető) a www.nlpakademia.hu felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a birtokába került személyes adatok kezelésében a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről; az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

A meghirdetett tanfolyamokra jelentkező hozzájárul, hogy a Képző kezelje személyes és különleges adatait. A Képző kijelenti, hogy minden adatot, információt, tényt bizalmasan kezel, és azt harmadik személynek nem szolgáltatja ki.  Kivételt képez ez alól a felnőttképzési törvény és annak végrehajtási jogszabályaiban előírt statisztikai adatnyilvántartás és szolgáltatás.

Az adatok egyéb célú felhasználására csak az érintett írásbeli hozzájárulásával kerülhet sor.

A nyilvántartott adatokba kizárólag a Képző erre jogosult munkatársai tekinthetnek be. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Képző harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.

A Képző gondoskodik arról, hogy a birtokába került adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

A Képző minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.