Én és az NLP

Mi az én sikersztorim az NLP-vel?

Ezt nem tudnám egyetlen eseményhez vagy tényhez kötni, hanem felismerések, rádöbbenések egész sorozata. A legelső felismerés, hogy másképp, különböző módon is lehet gondolkozni, a világot szemlélni. Ez elvezetett oda, hogy felismertem, honnan jönnek a saját elképzeléseim, hiedelmeim, hogyan működnek és, hogy egyáltalán ezek léteznek.

A különböző NLP-s előfeltevések, gyakorlatok és módszerek vezettek a tudatosság egy olyan ösvényére, ahol egyre többet tudok meg saját viselkedésemről és arról, hogy a kommunikációm vajon mit eredményez másokban; arról, hogy egy másik ember egy teljesen más világ, ami nagyon különböző és mégis nagyon közeli.

Amikor felismertem, hogy amit látok és hallok az én értelmezésemben teljesen különbözik másokétól, már sokkal könnyebb volt elfogadni, hogy ne csak a reakcióik alapján ismerjek meg valakit, hanem az ő egyéni és saját térképébe lépve fedezzem fel.

Az NLP segített felismerni a már meglévőt és kinyitni az ajtót az új előtt.

Balogh Mihály

baloghmihalyz@gmail.com

 

Amennyiben szeretnéd Te is megteremteni a saját sikertörténeted, jelentkezz valamelyik NLP bevezető képzésünkre, vagy válassz a tréning kínálatunkból >>>