Connirae Andreas, Tamara Andreas: MÉLY, BELSŐ ÁTALAKULÁS

mely_belso_atalakulasA mély, belső átalakulás gyengéd és egyben hatékony módot kínál arra, hogy problémáinkat: rossz szokást, betegséget, nem kívánt érzelmet vagy bármilyen válságot lehetőségnek tekintsük eddigi létünk túllépésére, és felfedezzük a belső teljességet, ami életünk alapjává válhat. Ez a harmonikus belső változás olyan érzés, mintha hazatérnénk. Mintha mélyen önmagunkban észrevennénk, amit mindig is akartunk, csak nem tudtunk róla.

Milyen lenne,

…ha külső megoldás keresése helyett önmagunkban találnánk meg az örök forrást?

…ha belső forrásunkat mindennapi életünkbe hozva könnyen múlnának el bajaink, magától válna egészségessé testünk és lelkünk?

…ha a teljesség és a megelégedettség érzése vonulna végig életünk mélyén, akár jól mennek pillanatnyilag a dolgok, akár nem?

Talán már volt legmélyebb állapot-élményed a természet szépségétől, az újszülött csodájától, vagy az első szerelem pirulásától. Milyen volna, ha nem kellene különleges külső körülményekre várnod ahhoz, hogy ilyen állapotokat élhess át?

Mind személyesen, mind hivatásomat tekintve nagy áttörés számomra az ebben a könyvben bemutatott anyag, s hiszem, hogy a személyiségfejlesztés, a terápia és a pszichológia berkeiben is az. Ahogyan pácienseimmel és saját magamban felfedeztem és kifejlesztettem a mély, belső átalakulás módszerét, csodálat és tisztelet fogott el a tapasztalat iránt. Erős átalakulás állapotai jelentkeztek természetes módon: ezeket legmélyebb állapotoknak neveztem el. Úgy tűnt, hogy az ilyen tudatállapotok azonosak a transzcendens vagy spirituális élményeknek nevezett állapotokkal, melyekre sokan törekednek különféle szellemi hagyományok keretében. A mély, belső átalakulás gyakorlása során ezek az állapotok nemcsak ideiglenes jó érzést hoztak, hanem új “központból” élt élet alapjává is váltak.

Connirae Andreas

 

A könyvet megrendelheted ide kattintva >>>