Átélni a változást

2014-2015-ben végeztem az NLP alaptanfolyamon. Azért jelentkeztem, hogy kommunikációs lehetőségeimet bővítsem, különös tekintettel az igazságügyi-közvetítői (mediátor) munka és egy nagy költségvetési szerv irányítása során felmerült ilyen jellegű igényeimre. A két napos bevezetőt érdekesnek találtam, a tanfolyam első hónapjaiban lassan oldódtak fenntartásaim, amelyek abból fakadtak, hogy korábbi hiedelmeim és meggyőződéseim nem teljes mértékben támogatták ennek a rendkívül sokoldalú és hatékony módszernek a zökkenőmentes elfogadását. A saját magamon megfigyelt pozitív hatásokat a tanuló-társak túlnyomó többségén is láthattam, így az alaptanfolyam végére egy jobban kommunikáló, nyitottabb személyiségként döntöttem a nyári intenzív mester-kurzus elvégzése mellett.

A visegrádi bentlakásos NLP mestertanfolyam során világossá vált az, hogy az alaptanfolyamon a módszer építőköveit ismertük meg, illetve magunkon csiszoltunk annak érdekében, hogy a mestertanfolyam gyakorlataira “készen álljunk”. Különösen a “Mély, belső átalakulás” átélése érintett meg, ezáltal és más megtanult és átélt gyakorlatok során számos korábbi feszültségforrásomat “megszelídítettem”, egy nagyobb belső békével és határozottsággal rendelkező ember vált belőlem.
Hálás vagyok a sorsnak ezért a lehetőségért, amely megváltoztatott, és a kezembe adta a további fejlődés esélyét, sőt azt, ami még ennél is fontosabb: egy olyan eszközt, amellyel még inkább segíthetek másokon. Most.

dr. Horváth Sándor Domonkos, NLP Master, mediátor, könyvtárigazgató
(Tel.: +36-(70)-426-9504, E-mail: kapcsolat@gyorimediator.hu

 

Amennyiben szeretnéd Te is megteremteni a saját sikertörténeted, jelentkezz valamelyik NLP bevezető képzésünkre, vagy válassz a tréning kínálatunkból >>>